Fluke Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2011 65 0 36 İzmir 11 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Fluke #1 Kızlar bu renk sarının hangi tonuuu hangi marka boyaylaa elde edebiliriimmm. YARDIM
shhypie Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2011 78 0 36 İstanbul 11 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Fluke #2 Fluke .!.: Eki Görüntüle 254632 Eki Görüntüle 254633 Kızlar bu renk sarının hangi tonuuu hangi marka boyaylaa elde edebiliriimmm. YARDIM Genişletmek için tıkla... Saç boyasıyla değil orielle paket yaparak ve üstüne cilayla elde ediliyor.O tonu tutturabilmek için kuaförün kaç dakika paketi bekleteceğini bilir ama bu işlemler sonucunda saçların esnekliğini kaybeder
Fluke .!.: Eki Görüntüle 254632 Eki Görüntüle 254633 Kızlar bu renk sarının hangi tonuuu hangi marka boyaylaa elde edebiliriimmm. YARDIM Genişletmek için tıkla... Saç boyasıyla değil orielle paket yaparak ve üstüne cilayla elde ediliyor.O tonu tutturabilmek için kuaförün kaç dakika paketi bekleteceğini bilir ama bu işlemler sonucunda saçların esnekliğini kaybeder
Fluke Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2011 65 0 36 İzmir 11 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Fluke #3 normaal boyalarla bu rengi elde edemez miyiim?
shhypie Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2011 78 0 36 İstanbul 12 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Fluke #4 Fluke .!.: normaal boyalarla bu rengi elde edemez miyiim? Genişletmek için tıkla... Kendi saçınız sarının tonlarında bir renk değilse edemezsiniz
Fluke .!.: normaal boyalarla bu rengi elde edemez miyiim? Genişletmek için tıkla... Kendi saçınız sarının tonlarında bir renk değilse edemezsiniz