Dudak Makyajı bu renk ruj arıyorum !!!

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

princess7

✌
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
1.258
39

bu ruj flormar long wearing serisinden L14..bu ruju denedim ancak bende cart turuncu duruyor böle hafif ve fresh durmuyor..
istediğim renk açık ancak opak bi renk yani renk versin die öle kat kat sürülmeyecek..ton olarak yavruağzı diyebilirim hafif turuncu pembeye dönük "fresh" duran bir renk istiyorum..kahveye ya da kırmızıya kaçmayacak..flormar supershine lip glosslardan 123 numaralı parlatıcının renginden istiyorum ancak onun ruj olarak aynı rengi yoktur dedi oradaki bayan ya daha açığı ya daha koyusu vardır dedi..gloss da ne kdr güzel dursada çabuk sönüyor bende malesef o yüzden önerilerinizi bekliyorum.. :) şimdiden tşkler....

slm cnm , eger rujun rengi cok acik duruyorsa dudak rengin biraz koyu pembe flndir, ayni rengi yakalaman zor olabilir ama dudaklarini hafif fondatenle kapatip ustune o istedigin rujdan surersen istedigin renk olmasada benzerini elde etmis olursun. Yada 'Nude' bi ruj alip, yani ten rengine en cok uyan bi renk secip pembe parlaticiyla tamamlayabilirsin. Zaten ten rengi rujlarin altrengi herzaman seftali rengidir. Umarim isine yarar

alixavienın bu renk ruju var. hatta bende var.

biraz geç olucak ama :) krylonın ruj paletleride çok güsel istdğn renkleri elde edebliosn:) ylnz bu rsmdeki tonu bende beendm :) alxaviende kodu felan ne net üzrnden alablrmyzki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…