Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Renk Nedir ? Bilen Var mı ?

HcRt_

♥uNutuLmu$muyduM ?
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
653
5
116
Kocaeli
selam kızlar. şu rengin ismini bilen varsa yazabilir mi?
ve *eğer biliyorsanız* nasıl elde edebilirim bunu ?kendi saç rengim koyu kahve. yardımcı olursanız çok sevinicem :ecrin_bebek:

üzgünüm bilmiyorum fakat fotograftaki sizseniz eğer bu renk size çok yakışır bence.

tarçın bakır..ayrıca da beyaz tende harika duruyor

Fikirleriniz benim için çok önemli. Çok teşekkürler :1hug:

Çoook mukemmeeel bi renkmiiiş buuu nası hiç görmemişimmmm :) delikafadulden tarçın bakırdan biraz daha koyu sanki arkadaşlar yaaa bilmiyorumkismile

bence de tarçın bakırdan koyu.bi ara saçlarımı loreal recital 6.5 koyu kumral akaju rengine boyamıştım bu resimdeki gibi olmuştu.tabi yanıltmak istemem ama bi bakmanızı tavsiye ederim netten.bi de nosunu bilmiyorum ama yine recitalde koyu kumral akaju bakır var o daha benzer gibi zaten bu ikisi arasında çok bi no farkı yoktu hatırladığım kadarıyla.dediğim gibi yine de bakın ona göre karar verin bir de recital fazla işlem görmemiş saçta iyi tutuyor diye burdan okumuştum o da aklınızda bulunsun bakarkenyerimseniben

Evet canım katılıorum sana bende baktım bugun bu resmı gordukten sonra ona çok benzio hatta o renk gıbı bısey şimdi fırsat buldum girdim nete bunu yazıcaktım sen yazmışsın zaten :) vereliniortak

7.45 kumral bakır akaju bu rengede benzio aslında bilmiyorumkismile

bu renk tarçın bakırı daha yeni boyadım ben aynısı oldu saçımı siyahtan açtırdım daha sonra evde garnierin 8.77 tarçın bakırına boyadım bu renkten birazcık daha açık oldu harika bir renk akmıyor ve cok tatlı duruyor saçınızın rengi biraz açıksa daha açık tutar koyuysa bu tonlarda tutar

benim bir akadaşım böyle bir renk yaptırdı sorduğumda hangi renk diye kuaförünün bu rengi karıştırarak elde ettiğni söyledi ama ben de bu renklere bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…