geçenlerde küllü ve yeşilimsi bir renk için topik açmıştım nasıl elde edebilirm diye ama çevremdekiler bana küllü renklerin yakışmayacağını söyleyip vazgeçirdiler. Kataloglara bakarken görmüştüm bu rengi ve çok beğendim nette de varmış iyi ki..bu rengin adı tam olarak nedir kızlar bana açık karamel gibi geldi..şimdi bu fotoyu alıp kuaföre gitsem hiç alakası olmayan bir renk çıkarırlar diye endişeleniyorumeyvahedigeldismile bi şekilde karışımlarla elde edilmez miki acaba??bilmiyorumkismile
kahve tonları gibi durmuyor cnm ya açık karamel olması lazım bu rengin ama iki rengin karışımı gibi duruyor ya da çok açık sarı tonlarının üzerine boyanmış gibi..tşk yorum için..yerimseniben
kahve tonları gibi durmuyor cnm ya açık karamel olması lazım bu rengin ama iki rengin karışımı gibi duruyor ya da çok açık sarı tonlarının üzerine boyanmış gibi..tşk yorum için..yerimseniben
rica ederim tatlımm, ben açık karamel yaptırmıştım ama bu renke alakası yoktu. belki kuaför tutturamamıştır. umarım bulursun rengi. bulursan yazmayı unutma belki ben de denerim:ecrin_bebek: