• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengin adı tam olarak ne???

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
158
Kayseri
geçenlerde küllü ve yeşilimsi bir renk için topik açmıştım nasıl elde edebilirm diye ama çevremdekiler bana küllü renklerin yakışmayacağını söyleyip vazgeçirdiler. Kataloglara bakarken görmüştüm bu rengi ve çok beğendim nette de varmış iyi ki..bu rengin adı tam olarak nedir kızlar bana açık karamel gibi geldi..şimdi bu fotoyu alıp kuaföre gitsem hiç alakası olmayan bir renk çıkarırlar diye endişeleniyorumeyvahedigeldismile bi şekilde karışımlarla elde edilmez miki acaba??bilmiyorumkismile

bildiğim kadarıyla balköpüğü daha turuncumsu bir renk bunda turunculuk oranı az..bu ünlünün adını bilen var mı belki nette birşeyler bulabilirim.

valla bak köpüğü değil, arkadaşın da dediği gibi bal köpüğü bakırla sarı arası bi renk. açık kahve- bronz kahve tonlarına bakabilirsin.

valla bak köpüğü değil, arkadaşın da dediği gibi bal köpüğü bakırla sarı arası bi renk. açık kahve- bronz kahve tonlarına bakabilirsin.

kahve tonları gibi durmuyor cnm ya açık karamel olması lazım bu rengin ama iki rengin karışımı gibi duruyor ya da çok açık sarı tonlarının üzerine boyanmış gibi..tşk yorum için..yerimseniben

kahve tonları gibi durmuyor cnm ya açık karamel olması lazım bu rengin ama iki rengin karışımı gibi duruyor ya da çok açık sarı tonlarının üzerine boyanmış gibi..tşk yorum için..yerimseniben

rica ederim tatlımm, ben açık karamel yaptırmıştım ama bu renke alakası yoktu. belki kuaför tutturamamıştır. umarım bulursun rengi. bulursan yazmayı unutma belki ben de denerim:ecrin_bebek:

kesinlikle altın parıltılı toffee (palette) .. eminim yani çok araştırmıştım da .)

Back