• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengin adı ne?

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
bob-sac-modeli-45.jpg

bu renk nerden bulabılırım evde yapabılırmıyım bole cok hosuma gıttı

bu renk viyole ama bence evde sadece düz violeye boyayabilirsin oysa bu fotografta benim gördüğüm şey; saç viyole ile boyanmış ve üstüne daha açık morla röfle yapılmış gibi yani saçta iki renk var sanki... evde bunu nasıl yaparsın bilmem.

kaydirigubbakcemile2 burda tek renk yok arkadaşım bu saç önce uçları açılmmış röfle şeklinde sonra patlıcan moruna boyanmış ve dipteki saç koyu olduğu için patlıcan moru olarak almış boyayı röfleli yerlerde viyole olmuş.. umarım anlatabilmişimdir..

kaydirigubbakcemile2 burda tek renk yok arkadaşım bu saç önce uçları açılmmış röfle şeklinde sonra patlıcan moruna boyanmış ve dipteki saç koyu olduğu için patlıcan moru olarak almış boyayı röfleli yerlerde viyole olmuş.. umarım anlatabilmişimdir..

Evde olmaz yani öylemi

evde aynı olmaz ama eğer tamamını uçtaki açık renk gibi istiyorsanız orial ile saçın açılması lazım sonra boyanması lazım patlıcan moruna saçlarınız çok açık renkse belki olur ama ordaki saçın uçlarında var viyole buda röfle tarzı açılıp sonra boyanınca olur arkadaşlar..

evde aynı olmaz ama eğer tamamını uçtaki açık renk gibi istiyorsanız orial ile saçın açılması lazım sonra boyanması lazım patlıcan moruna saçlarınız çok açık renkse belki olur ama ordaki saçın uçlarında var viyole buda röfle tarzı açılıp sonra boyanınca olur arkadaşlar..

siz bu konunun uzmanısınız galiba

saclarım soyle normal kendı rengım kestane ama ucları daha acık boyadan dolayı yanı o yuzden sordum mesela vıyoleye boyasam saclarım ucları dıplere gore bır ıkı renk acık bunun gıbı olmazmı

ankaradamı yeriniz o bakımdan sordum uzmanısınız galiba diye..

igora 9-998 ! tam olarak renk bu...ama uçlarda işlem var ve lila tonlarında açma işlemi yapılmış ince ince ...gerçekten harika görünüyor. ben dip rengi kullanıyorumşu aralar igora 9-998 uçlar kendiliğinden açılıyor benim saçlarımda...çabuk soluyor bilgine.

Back