• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengi nasıl elde ederim?

nessca

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
592
1
296
İstanbul
$mf.jpg $mf1.jpg
saçımda palette kahve 4.0 var.neredeyse meganın dipleri gibi rengi. ama gördüğünüz gibi uçlara doğru güzel bi kahveye dönüyor saçları.bunu nasıl yapabilirim? uçlara doğru açık sarı ile boyasam olur mu acaba ne dersiniz? 1-2 ton açılır gibi geliyor bu şekilde bana.

Son düzenleme:
Bence sarı bu rengi vermez canım.Hem de diplerin ile uçlar arasında çok kötü bir renk farkı olur.Sarı için boya numarasının 9 ya da 10'un üzerinde olması gerekir.Ama bu ışıltılı bir renk gibi duruyor.Boya numarası 6 ve 7 ile başlayan renklerin katalogdaki görünümlerine bakmanı tavsiye ederim.:34:

Son düzenleme:
canım lorealin badem kahve aldim ve çok güzel tavsiye ederim fotoya bak bu renk

Eklentiler

• $Ft.-0112.jpg
    $Ft.-0112.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 73
Bence sarı bu rengi vermez canım.Hem de diplerin ile uçlar arasında çok kötü bir renk farkı olur.Sarı için boya numarasının 9 ya da 10'un üzerinde olması gerekir.Ama bu ışıltılı bir renk gibi duruyor.Boya numarası 6 ve 7 ile başlayan renklerin katalogdaki görünümlerine bakmanı tavsiye ederim.:34:

aslında ben sarı boyayı koyu kahve saçımı bir iki ton açmak için kullanmayı düşünmüştüm. sonra üzerine megan'ın uçlarındaki rengi veren bi boya ile boyarım demiştim.

canım lorealin badem kahve aldim ve çok güzel tavsiye ederim fotoya bak bu renk

tuenna saçın boyamadan önce açık bir renk miydi? çok güzel olmuş saç rengin gerçekten. ne dersin kolestonun 11.1 rengi ile biraz saç rengimi açıp bununla boyasam mı? ya da aşağıdaki gibi seninkiyle aynı yansımalı ama daha koyu bir renkle mi boyasam?

$Untitled.jpg
$Untitled1.jpg

aslında ben sarı boyayı koyu kahve saçımı bir iki ton açmak için kullanmayı düşünmüştüm. sonra üzerine megan'ın uçlarındaki rengi veren bi boya ile boyarım demiştim.
sarıyla açabilirsiniz bir iki ton açılıyor bende açtım ama boyayı çok az sıkıp oksidanı tam şişe kullandım fönlede kurutttum birazda fazla beklettim sadece oksidanla bile açanlar var birde kepekli saçlar için kullanılan şampuanlar saç bakım kremleri baya boyayı akıtıyor bilginiz olsun denenmiştir:16:

Back