• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl elde edebilirim?

Canım 7 numara çok açik degil orta kumral tonlari oluyor yani sari tonunda yansimali bir sac rengi elde edemezsin :110:ayy umarım yararım oluyordur sana karşı :KK200:
Zaten sarı değil biliyorum kahverengi resmen pek hayal ettiğim ton değil evet :KK54: evde var diye annem yenisini alma boya işte bununla diyo :ukala: Kesinlikle yararın oluyor çok aşırı teşekkür ederim gerçekten :KK68: Eğer yeni boya alıcak olursam palette deluxe 9.5 altın parıltılı bal alıcam sanırım ya aslında sayende aklım loreal 6.45 sıcak bakır a kaydı :rolleyes: Vallahi çıldırıcam :KK34: Sonunda annemi dinleyip evdeki koleston 7/77 ışıltılı kahveyi kullanıcam galiba :cry:

Zaten sarı değil biliyorum kahverengi resmen pek hayal ettiğim ton değil evet :KK54: evde var diye annem yenisini alma boya işte bununla diyo :ukala: Kesinlikle yararın oluyor çok aşırı teşekkür ederim gerçekten :KK68: Eğer yeni boya alıcak olursam palette deluxe 9.5 altın parıltılı bal alıcam sanırım ya aslında sayende aklım loreal 6.45 sıcak bakır a kaydı :rolleyes: Vallahi çıldırıcam :KK34: Sonunda annemi dinleyip evdeki koleston 7/77 ışıltılı kahveyi kullanıcam galiba :cry:
Kusurabakma canım gec cevap verdim hastanede islerim yoğundu :KK43:Ahahha :D kiyamam bi dene begenmezsen bakir kahveye geceblrsn ikiside yakin numaralar sacin cok yipranmaz canim hadi bakalim bekliyorum sonuclariniii :KK73:

Back