Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu rengi nasıl elde edebilirim? RESİMLİ
Kızlar benim saçlarım şu anda bu renk. Kendi saçlarımı boyamadan önce açtırdığım için biraz açık oldu. Bi kere daha boyanıp dipteki yani çıt çıtlarımdaki rengi elde edicekler. Ama ben her ay kuaföre gitmek istemiyorum. Sizce bu rengi nasıl elde edebilirim
kuaförden bilgi almalısın cnm.bir sor bakalım ne dicek kuaförün.boya akmaya başlayınca gene kendi rengine dönecekdir.açıcı kafada hep dururmu bilmiyorum.o akarmı yani.o sorunun cevabını bilmek lazım önce.akıyorsa şayet o zaman tekrar açıp üztüne şuanki saçından daha koyu renkler uygularsın.
kuaförden bilgi almalısın cnm.bir sor bakalım ne dicek kuaförün.boya akmaya başlayınca gene kendi rengine dönecekdir.açıcı kafada hep dururmu bilmiyorum.o akarmı yani.o sorunun cevabını bilmek lazım önce.akıyorsa şayet o zaman tekrar açıp üztüne şuanki saçından daha koyu renkler uygularsın.
Tatlım kuöförüm bi dahaki boyamada tam oturucak rengi dedi. Ona sormak istiyorum ama çekindim. Yani bi kaç boyamada tutsa da olur. Ondan sonra da ben her ay düzenli boyarım zaten
Tatlım kuöförüm bi dahaki boyamada tam oturucak rengi dedi. Ona sormak istiyorum ama çekindim. Yani bi kaç boyamada tutsa da olur. Ondan sonra da ben her ay düzenli boyarım zaten
ha ben anladımki kuaföre ilk etapda yaptırıcam sonra kendim nasıl yapabilirim diyosun:))) k.bakma ya kafa gitti....öyleyse sen boya o renklerin bir ton koyusuna hemen elde edersin.zaten baya açık saçın.tutar yani biraz daha koyusu
ha ben anladımki kuaföre ilk etapda yaptırıcam sonra kendim nasıl yapabilirim diyosun:))) k.bakma ya kafa gitti....öyleyse sen boya o renklerin bir ton koyusuna hemen elde edersin.zaten baya açık saçın.tutar yani biraz daha koyusu
Ya tatlım öyleydi aslında da ben zemin açık olduğu için evde de boyarım dedim. Ama kuaförümde 3 renk falan karıştırdı yaparken. Hangileri bilmiyorum da. Bi de çok soran oluyor cidden ben de merak ettim nasıl elde edildiğini :)