Kızlar şuan saçlarımda krepeli balyaj var sarı renkte rengini de çok seviyorum saçlarım şuanda belime 1 karış filan aldı belimi geçince şöyle bi şeye boyatmak istiyorum saçımı (dikkat ederseniz kızların saç dipleri kendi doğal renkleri) ama kuaföre nasıl anlatıcağımı bilmiyorum yardım lütfen
Kızlar şuan saçlarımda krepeli balyaj var sarı renkte rengini de çok seviyorum saçlarım şuanda belime 1 karış filan aldı belimi geçince şöyle bi şeye boyatmak istiyorum saçımı (dikkat ederseniz kızların saç dipleri kendi doğal renkleri) ama kuaföre nasıl anlatıcağımı bilmiyorum yardım lütfen
bence resimleri göster,artık bi laptop varsa indirir ordan gösterirsin yada kuaförde varsa öle göster derim..zaten iki resimde ışıktan dolayı renk faklılıkları var..kuaföre şunu yap dersin tam zıttını yapar resimle gitmek en garanti
az önce flamingo balyaj diye bi video izledim google a yazarsan çıkar buna benzer eğer küllü kumral üzerine küllü açık sarıyla yapılırsa diye düşünüyorum