Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl anlatacağım kuaföre?

Megsreal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
235
0
46
Denizli
Kızlar şuan saçlarımda krepeli balyaj var sarı renkte rengini de çok seviyorum saçlarım şuanda belime 1 karış filan aldı belimi geçince şöyle bi şeye boyatmak istiyorum saçımı (dikkat ederseniz kızların saç dipleri kendi doğal renkleri) ama kuaföre nasıl anlatıcağımı bilmiyorum yardım lütfen :24:

tumblr_lzjxtuwuvA1qmbt9lo1_500_large.jpg

tumblr_lo96rjeRUs1qm35zao1_500_large.jpg

Son düzenleme:
Kızlar şuan saçlarımda krepeli balyaj var sarı renkte rengini de çok seviyorum saçlarım şuanda belime 1 karış filan aldı belimi geçince şöyle bi şeye boyatmak istiyorum saçımı (dikkat ederseniz kızların saç dipleri kendi doğal renkleri) ama kuaföre nasıl anlatıcağımı bilmiyorum yardım lütfen :24:

bence resimleri göster,artık bi laptop varsa indirir ordan gösterirsin yada kuaförde varsa öle göster derim..zaten iki resimde ışıktan dolayı renk faklılıkları var..kuaföre şunu yap dersin tam zıttını yapar resimle gitmek en garanti

Umarım resmi gösterince anlar :31:

Benim kendi saçımda açık renk baya açık bi renk olması gerek bu modelin adı olsa keşke :34:

az önce flamingo balyaj diye bi video izledim google a yazarsan çıkar buna benzer eğer küllü kumral üzerine küllü açık sarıyla yapılırsa diye düşünüyorum :ssz::42:

çok güzelmiş ya bu renkler acaba bana yakışırmı???? saçlarım koyu kahve, tenimde kumral galiba...

Back