H _hazal Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2011 2.175 1 66 Diğer 4 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _hazal #21 rengarenks .!.: Canım ya ben de bugday tenliyim bu renk benim de hoşuma gitmişti ama korktum açıkcası yüzüm solgun durur mu die:44: Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyorum acaba yakışırmı ama resimdeki kızda sanki buğday tenli gibi geldi bana makyaj var tabi ama ona yakışmış bizde makyajsız çıkmayıssss Tam ne renk olduğunu biliyormusun peki canımm ???
rengarenks .!.: Canım ya ben de bugday tenliyim bu renk benim de hoşuma gitmişti ama korktum açıkcası yüzüm solgun durur mu die:44: Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyorum acaba yakışırmı ama resimdeki kızda sanki buğday tenli gibi geldi bana makyaj var tabi ama ona yakışmış bizde makyajsız çıkmayıssss Tam ne renk olduğunu biliyormusun peki canımm ???
H _hazal Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2011 2.175 1 66 Diğer 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _hazal #22 Bu renk hakkında başka yorum yapmak fikirlerini söylemek isteyen var mı??
H _hazal Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2011 2.175 1 66 Diğer 21 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _hazal #23 Koyu kahveden bal köpüğüne dönen varmı hangi marka kullandınız turunculuk oldumu arkadaşlar ???? Son düzenleme: 21 Eylül 2011