Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi bilen var mı?

_hazal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
2.175
1
66
Diğer
Merhaba arkadaşlar bu rengin tam olarak ne renk olduğunu bilen var mı? Çok hoşuma gitti bu rengin adını söyleyin hemen gidip kuaförde yaptırayım ama ben tam anlayamadım ne renk olduğunu. Bilenler yardımcı olabilirlermi?

Ben bu rengi istiyordum fakat vazgeçtim.... Şİmdi bal köpüğü istiyorum. Ama kararsız kaldım acaba koyu kahve üzerine boyatanlar nasıl bir sonuç aldılar turunculuk oldumu? Fikri olan paylaşabilirmi?

Eklentiler

• $homebg.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Bal köpüğüdür.
Aralarında sık olmayan baliyaj vardır.

İki farklı renk var değilmi? Biri bal köpüğü ise diğeri nedir bilgin varmı canım bana sanki bir bakır tonları veya hafif bir kızıllık varmış gibi geliyor ama işte renk tonları nedir tam bilemiyorum...

platin veya cok cok acık bir sarı 11 12 numaralarda, kuaföre yaptırcaksan direk fotoyu götür canım ama zemini karamel eminim,

platin veya cok cok acık bir sarı 11 12 numaralarda, kuaföre yaptırcaksan direk fotoyu götür canım ama zemini karamel eminim,

Zaten kuaföre resim götürürümde canım merak ettim acaba hangi renk bana yakışırmı diye tenim buğday.. Önceden platin sarısı vardı şubatta koyu kendi saçıma döndüm kahve tonları ama alttan biraz sarılar açıldı sanki ama çok değil şimdi bayadır bu rengi beğeniyorum yaptırmayı düşünüyorum

karamel rengi ama aralarda bi ton açığı var ilk yapışta aynı renk çıkmayabilir ama 2.ye mutlaka o renge ulaşırsın canım

tatlım bence zemin rengi şu

bunun markası koleston

ve üstündede şu renk balyaj var

bunun markası da voila

tabi bu bana göre yani bence bu renklerle yapılmış ... umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…