• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renge dönmeli miyim?

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
$227387_10150180374196940_711201939_6844054_3435647_n.jpg $26042011239.jpg Bu renge geri dönüş yapmayı düşünüyorum sizce doğru bir tercih olur mu

şu anki saç renginizi bilmiyorum ama bence size siyah saç güzel olur.

canim siyah cok koyu gitmemis sana. ama biraz daha acik bi cikolata kahve falan yapabilirsin bence cok yakisir.

canim siyah cok koyu gitmemis sana. ama biraz daha acik bi cikolata kahve falan yapabilirsin bence cok yakisir.

bu resmlerdeki siyahlar kendi saçım ynlz. Kahve tonundan çok sıkıldım değişik birşeyler denemek istiyorum ama saçıma zarar vermek de istemiyorum daha fazla :/:14:

Canım buğday tenli olduğun için o renk pek gitmemiş bence dönme. Ama değişiklik istiyorsan şöyle bir şey deneyebilirsin;

kumral-sa%C3%A7-rengi.jpg

ya da böyle;

kumral-sac-rengi-1.jpg

Senin kararın tabi..

bu renkler de cok guzel evet hatta ulasmaya calistigim renkler :) acik kumral uzerine ince balyajlarla yapilio ama henuz sacimi turunculastirmadan kumral yapabilen bi kuafor bulamadim :1:

bu renkler de cok guzel evet hatta ulasmaya calistigim renkler :) acik kumral uzerine ince balyajlarla yapilio ama henuz sacimi turunculastirmadan kumral yapabilen bi kuafor bulamadim :1:

sanırım en son eklediğim bal tonunu tutturabilen bir kuaför aramaya koyulcam :D

çok tatlisin kız :) bence de koyu kahve falan daha iyi olur açık renk çok makyaj istiyor

tişkürr ettim :122::9: okul nedeniyle makyajsız cıkamıyorum ki alışkanlık oldu

Yaşın kaç bilmiyorum da sanki ilk resimdeki renk daha çok küçüğüm ama büyük görünmeye çalışıyorum imajı vermiş :) illa açık renk istiyorsan kumral üstüne balyaj mesela daha güzel oluyor yani ben seviyorum :)

Back