Saç Rengi ve Saç Boyama bu reng nedir sizce ve nasıl elde edebilirim

Alweer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
1.378
698
323
arkadaşlar merhaba
resimdeki saç rengi çok hoşuma gitti benim saçım şuan koyu kahve saçımı fazla yıpratmak istemiyorum bu rengi nasıl elde edebilirim sizce? $al2.jpg $al1.jpg

Loreal cikolata kahveye benziyor ama los bir ortamda cekilmis foto. Bence daha acik bir renktir, los ortamda cikolata kahve duruyor gibi.

cevap için sagol lavanta1cim bencede cıkolataya benziyor gıbı ama emin olamadım tam birkaç resim daha koyayım en iyisi peki bu rengi nasıl elde edecegım ben saçım şuan koyu kahve eskiden birkaç kez çıkolata kahve sürdüğümü hatırlıyorum ama hiçte başarılı olamadım ozaman bildiğin koyu kahve olmuştu

cevap için sagol lavanta1cim bencede cıkolataya benziyor gıbı ama emin olamadım tam birkaç resim daha koyayım en iyisi peki bu rengi nasıl elde edecegım ben saçım şuan koyu kahve eskiden birkaç kez çıkolata kahve sürdüğümü hatırlıyorum ama hiçte başarılı olamadım ozaman bildiğin koyu kahve olmuştu

Mesela palettenin cikolata kahvesi 3lu numara ile basliyor buda siyahin alt tonu demek cok koyu cikar. Ama lorealinki 6 ile basliyor yani orta koyulukta kahverengi tonu demek.

Back