• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu rende hakkında kulananlar varsa yardımcı olabilir mi?

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
tchıbo'da bugün gördüm ve çok amaçlı olduğunu düşündüm heleki değişik,farklı bişeyler yapmak isteyenler için güzel birşey..

fakat kullanışlı mı çok yer kaplıyor mu bilemiyorum kararsız kaldım almakla:26:

kullaanlar varsa yardımcı olabili mi bana acaba??

Eki Görüntüle 131978

Canım kullanabilirsen güzel şeyler çıkar ortaya şekil bakımından.
Ama tabii ki biraz uğraştırabilir gibi, çok parçalı ya ondan diyorum.
Fakat bu rende TCHIBO marka.
Ben sadece kalitesine güvenirim.
kesinlikle uyduruk çin malı gibi değildir.

Umarım kullanan vardır ve yardımcı olabilir.

benim babam da aldı cnım bana.. evde bikaç kez kullanmaya calıstım .. bence cok gereksiz tavsiye etmiyorum..
cok yer kaplıyor,fazla parcası var ve sürtmek icin kullanılan dikdörtgen şey zamanla çiziliyor.. rendeledigin şeyin içine plasitigide kacıyor ..sağlıksız bir netice veriyor yani..
yıkaması temizlemesi kurulayıp kaldırması da uzun iş..
değişik rendeleme şekilleri var ama elde bence o kdr ugraşmazsın ..

benim babam da aldı cnım bana.. evde bikaç kez kullanmaya calıstım .. bence cok gereksiz tavsiye etmiyorum..
cok yer kaplıyor,fazla parcası var ve sürtmek icin kullanılan dikdörtgen şey zamanla çiziliyor.. rendeledigin şeyin içine plasitigide kacıyor ..sağlıksız bir netice veriyor yani..
yıkaması temizlemesi kurulayıp kaldırması da uzun iş..
değişik rendeleme şekilleri var ama elde bence o kdr ugraşmazsın ..

bende aldım bundan ama hiç kullanmadım daha.
sanırım gereksizmiş benim için
fazla dekoratif yemekler yapmıyorum da ben:)

cok amacli ama kullanabilene ben sahsen bunu kullanamazdim ya da erinirdim bunu cikaripta ugrasmaya hele ki misafirlere bir seyler hazirlarken bunla ugrasmak cok daha zor olur ama eger kullanabilriim erinmem filan diyorsan güzel bence

ben kendimden eminimki 3 defa kullanır ama seninle mi uğraşıcam deyip kennara koyaım değmicek sanırım aldığıma .vazgeçtim almaktani zaman kaybı olur benim için.
birde çalışıcağım için hç uğraşamam

saolun kızlar bilgilendirdiğiniz için
:16:

Back
X