2 yıldırNe kadar evlisiniz
iki türlü de zor değil mi.Arkadaşınız önce kalbini temizlesin bence.
Biz de 2 seneye yakın bebek denedik olmadı. Sonra hsg çekildiğim ay hamile kaldım. Bebeğim doğalı 15 gün oluyor. Ben de çok istiyordum. Yaşım geçiyor diye özellikle kafama takıyordum. Şuan bebeğim olduğu için mutluyum ama inanın o kadar depresif hissediyorum ki diyorum ben nankörüm. Hayatım bitmil gibi geliyor. Hamile kaldıktan 2 ay kadar sonra da böyle hissetmiştim. Yani demem o ki o psikolojiler asla düzene girmiyor. Bilmiyorum her kadın böyle mi ya da ben mi bozuğum ama aşamadım yani ben de. Önce bebeğim olmuyor diye üzülüyordum şimdi de sorumluluklardan bunalıyorum.
yapıldı hiç bir şey yok dedi doktor bütün değerler normalmişEşinize testler yapildimi arti cok takiyorsaniz psikolojik destek alin
yok bunlara hıc bakılmamıstı bakılmalı mı dersiniz tedavısı vs var mıdır?nedir?Genetik test vee sperm dna sına baktırdınız mı?
Bana da sebepsiz denmişti
Sonra bende genetik hastalık çıktı
bana da sebepsiz infertilite dedileryok bunlara hıc bakılmamıstı bakılmalı mı dersiniz tedavısı vs var mıdır?nedir?
2 yıldırNe kadar evlisiniz
kesınlıkle katılıyrumBu kadar kafaya takmak da bir sebepsiz infertilite sebebi. Psikologtan destek almayı deneyebilirsiniz
evet bakılmıstı doktor her sey normal dedı.29 yaşındayım7 yıldır bunlarla mücadele eden biri olarak söylüyorum.yaşınız kaç bilmiyorum ama bu kadar stres yapmayın lütfen.eşiniz sperm kalitesine baktırdınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?