- 13 Eylül 2023
- 496
- 269
- 23
kızlar ortlama bır zmaandır bebek isteğimiz var daha oncekı başlıklarımda yazmıştım nedensiz infertilite dediler hiç bir sorunumuz yok bu ayda her seye dıkkat ettık gebelık beklıyordum ama bu ay da doğal yollardan gebelık olmadı regl oldum ve cook sancılı geçıyor aşılama gereklı tedavyıye bakalım dedı doktor ama etraftanda hacamat yaptırın onunla rahatlayıp çocugu olan cok oldu falan dıyolar. düşünmek ıstemıyorum kafama takmak ıstemmıyorum ama sureklı kafama takıyorum ruyamda kendımı hamıle goruyorum 9 aylık sureklı karnımı sevıyordum. uyandıgımda çok ağladım bu benım içimde bır hıs bunu yenmelıyım ama yenemıyrum kendımı çok güçsüz ve yetersiz hissediyorum. bi doktor senın hamılelıkle ılgılı korkuların olabılır bu korkular da senın gebe kalmanı engelleybılır dedı bu kez de kendımı suçlamaya başladım ben mı reddedıyorum dıye. ılk bıldıgım hatta tek bıldıgım şey kendımı suçlamaktır eskıden çok yapardım yenmeye calısıyorum ama boyle durumlarda yapamıyorum ne dusunmem gerek bılmıyorum. 2aylık evlı arkadasım 8 haftalık hamile bunu duyunca bıle ne dıyecegımı bılemedım.Çözemiyorum içimde ağlıyorum ağlıyorum ve sonu yok. en yakın arkadasımı da severım çocukluktan berı can cıgerızdır onunda esınde sorun var tüp bebek denıyolar kımın hamıle haber gelse ılk o bana söyler bak gördün mü falanca bıle hamıle kalms çok saçma onlar bı bebege bakamazlar kı dıye cocuk yapmayı ıkımız arasında yarış gıbı bı seye cevırdı sanırım sureklı tedavı durumlarımı sorup ağzımdan bır sey almaya calısıyor gibi bunları konusmayalım benı kötü etkılıyor demıstım cunku kendı hamıle kaldı ama bebek gelısım gosteremedı kürtaj oldu doktor 4-5 ay rahım dınlensın dedı bana sureklı sızın ıkınızde saglıksınız zaten nıye tedavı olasın dogal yolla deneyın vs vs sureklı sbu konuları acıyorum arama mesafe koydum ama ortak arkadasımız gruplarımız cok ılla kı dedıklerını duyuyorum bende bu psıkolojıden nasıl çıkıcam ne yapmalıyım nolur bana yardımcı olun