hamıle gibisin hayırlı olsun
Evet dogru.gebelik var
Var gibi
Canım markayı hiç duymadığım ama silik çizgiyi görüyorum iki gün sonra yap daha koyu olucak inşallah
Normal testte de çıkar boşa para verme erken gebelik testine
Evet duydum.güvenilir bi marka
Arkadaşlar innovita marka ovulasyon testi almıştım yanında gebelik testi vardı.
Adetime 4 gün var daha, bugün aklıma esti yapayım dedim silik gibi bir çizgi çıktı
Bu marka gebelik testi güvenilir midir, 4 gün önceden doğru bilir mi kağıt gibi olunca pek bilemedim
Eki Görüntüle 2269759
Canım bence kaset testlerden çok daha hassas bende aynı marka ovulasyon ve gebelik testi kullanmıştım. Benimde böyle silikti hemen doktora gittim doktor şaşırdı bu kadar yeni gebeliği nasıl saptayabildin diyebence hamilesin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Cidden mi :) Pazar tekrar bakacağım pozitif çıkarsa kan testi vermeye gideceğim:)
Sizinki de hayırlı olsun:)
Ouvlasyon testi yaptım silik çıktı sence hamiyimmiyim sizin başınıza geldimi çok korkuyorum usrana ugramiyim diye
Yurtdışında genelde bu tip testler kullanılıyor ama güvenilir mi bilmiyorum. Erkenden belli olması noktasına gelirsek ever belli olur .ben adete 5 gün kala öğrendim.Arkadaşlar innovita marka ovulasyon testi almıştım yanında gebelik testi vardı.
Adetime 4 gün var daha, bugün aklıma esti yapayım dedim silik gibi bir çizgi çıktı
Bu marka gebelik testi güvenilir midir, 4 gün önceden doğru bilir mi kağıt gibi olunca pek bilemedim
Eki Görüntüle 2269759
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?