Randevu alamadım ve bunlar anlık oluyor. O tünel dediğiniz şeyler kalıcı değil kaşıyınca on dakika en fazla yarım saat için öyle oluyor sonra kayboluyor tamamen. Erkek arkadaşım da var onda hiç bir sorun yok.Yalniz bu uyuz hastaliginin semptomu sanki. Urtiker de tunel olmaz. Uyuz boceginin actigi tuneller, derinizde gozle gorulur halde. Hekime gozukmediniz mi? Dermatolog hemen anlardi.
Bu bende yeni çıktı ve bir kaç ay önce posası alınmamış mercimek çorbası içtim. İlk iki gün gözlerim dudaklarım şişti uyuştu falan ve şiddetli kaşıntı. Gazlı içecekler içince daha çok oluyor ama tam ne ile ilgili çözemedim. Kediler bende on gündür vardı ama bu alerjik durum 2 aylık falan kedilerden eski yani. Kuşların tozları mı acaba diyorum bilmiyorum ama acil ve söylediğiniz ilaç da bana iyi geliyor ancak sersemlettik için artık kullanmıyorum.basınca bağlı ürtiker bende de var genelde genetiktir ve kroniktir, aerius kullanıyorum ama bu toz pireleriyle de ilgisi olabilir tabii..
Bence dermatologa gidin en kisa zamanda.Randevu alamadım ve bunlar anlık oluyor. O tünel dediğiniz şeyler kalıcı değil kaşıyınca on dakika en fazla yarım saat için öyle oluyor sonra kayboluyor tamamen. Erkek arkadaşım da var onda hiç bir sorun yok.
Aynı şeyleri yaşıyorum ürtiker konusunda. 10-20 dakika sonra gidiyor. Genelde tatlı şeyler yedikten sonra oluyor bende. Bunu farkettim. Ya da söyledikleri gibi örneğin sütyenin askısı omzuna baskı yaptıysa çok kaşınıyor ve kabarıyor bu şekilde.Randevu alamadım ve bunlar anlık oluyor. O tünel dediğiniz şeyler kalıcı değil kaşıyınca on dakika en fazla yarım saat için öyle oluyor sonra kayboluyor tamamen. Erkek arkadaşım da var onda hiç bir sorun yok.
Sizin ne kadar zamandır böyle? Benim daha önce histamin aldığımda oluyordu bi kase dolusu çilek yiyince Dalan o da iki gece kaşınır geçerdi. Şimdi dediğiniz gibi hafif bir basınçta hortluyor ve ilk defa bu kadar uzun zamandır var.Aynı şeyleri yaşıyorum ürtiker konusunda. 10-20 dakika sonra gidiyor. Genelde tatlı şeyler yedikten sonra oluyor bende. Bunu farkettim. Ya da söyledikleri gibi örneğin sütyenin askısı omzuna baskı yaptıysa çok kaşınıyor ve kabarıyor bu şekilde.
Çok sevindim ilaçlamadan bile etkin bir temizlikle hemen geçiyorsa böyle ilaçlayınca ben mutlaka geçer. Siz ne kadar görmüştünüz bu böceklerde onlarca yüzlerce mi yoksa tek tük mü ?Sanırım bunlar toz piresi öğrenci evimde birden her yerde bunları görmeye başlamıştım. Bulunduğum daire hem karanlıktı biraz, nemli ve kaloriferler de kışın iyi yanıyordu yani oldukça sıcaktı da. Önce araştırdım ben nedir bu diye toz piresi çıktı. Evde koltuk yastık yatak dahil her yeri ama her yeri iyice süpürdüm. Eğer süpürge toz torbalıysa süpürgenin içinden de tekrar çıkıyorlar bu arada hemen yok etmek gerekiyor. Ardından beyaz sirkeli su yaptım, duvarlar dolaplar yerler, kaloriferler vs ne kadar yer varsa her yere spreyle sıktım bı güzel sildim. Bolca sıktım, bir iki gün bir tane iki tane gördüm. Hemen süpürge falan yaptım. Bir daha hiç görmedim. Ama bende kaşıntı derimde sizinki gibi değil ama kızarıklıklar vs oluşmuştu. Hemen geçti bundan sonra.
Onlarca sanırım özellikle bir koltuk vardı o tarafta daha çok görüyordum. Zıplıyorlardı önce tek tük gördüm ve iyice bakınca çok fazla olduklarını fark ettim. İnternette beyaz sirke ile evin temizlenmesi gerektiğini okumuştum. Hatta şimdi hatırlamıyorum da şu kadar beyaz sirke şu kadar su karışımı şeklinde bir oranı vardı. Özellikle beyaz sirke gerçekten çok işime yaradı. Ama koltukları falan bile o su ile sildim neredeyse o suyu kullanmadığım yer kalmamıştı. Eğer daha çok çoğalmasına izin verirseniz sanırım o zaman ilaçtan başka çözümü olmuyor. Mutlaka beyaz sirkeyi deneyin denerim. Umarım size de çözüm olur.Çok sevindim ilaçlamadan bile etkin bir temizlikle hemen geçiyorsa böyle ilaçlayınca ben mutlaka geçer. Siz ne kadar görmüştünüz bu böceklerde onlarca yüzlerce mi yoksa tek tük mü ?
Son 3-4 senedir böyle, çok dikkate almıyordum önceleri. İş yoğunluğum bittikten sonra doktora gideceğim. Çilek alerji yapan bir meyve.. Her tatlı yediğimde olmuyor, bazen oluyor. Daha çok omuz ve sırt bölgemde kabarmalar ve kaşıntı oluyor. Sütyen askısının geçtiği yer kabarıp kaşınıyor. Basınç ürtikeri olabilir.Sizin ne kadar zamandır böyle? Benim daha önce histamin aldığımda oluyordu bi kase dolusu çilek yiyince Dalan o da iki gece kaşınır geçerdi. Şimdi dediğiniz gibi hafif bir basınçta hortluyor ve ilk defa bu kadar uzun zamandır var.
Gördüğünüz bu böcekler zıplıyorsa piredir, sizin elinizi uzattığınız ya da adım attığınız yerden zıplayarak kaçmıyorlarsa tahta kurusu olabilirler.Arkadaşlar bunlardan evde çok fark. Eve ilaç sıkınca fark ettim. Merak ettiğim muhabbet kuşlarında mı olur bu yoksa kedilerde mi ? Evde ikisinde vardı çünkü. Kafayı yemek üzereyim mutfaktayım her yeri nasıl ilaçlarım tepsinin üzerinde bunlar ve yerlere baktım yerler de dolu
alerji ilaçları uyumadan 30dk önce içilirse sersemletmiyor. neye alerjiniz olduğunu öğrenebilirsiniz cildiye uzmanından.Bu bende yeni çıktı ve bir kaç ay önce posası alınmamış mercimek çorbası içtim. İlk iki gün gözlerim dudaklarım şişti uyuştu falan ve şiddetli kaşıntı. Gazlı içecekler içince daha çok oluyor ama tam ne ile ilgili çözemedim. Kediler bende on gündür vardı ama bu alerjik durum 2 aylık falan kedilerden eski yani. Kuşların tozları mı acaba diyorum bilmiyorum ama acil ve söylediğiniz ilaç da bana iyi geliyor ancak sersemlettik için artık kullanmıyorum.
Giriş. Ters dubleks olduğundan alt kat kot 1 oluyor.Çatı katı mı eviniz?çatı katında oturanlarda oluyor bunlardan.eskiden çatı dubleksti evim oradan biliyorum.
Bu sevindirici. Bit pire olmasındansa dolapların arkasında bakliyat vs dolmuş oraları süpürdüm bugün.Hamam böceği bit pire hiçbiri değil. Bunlar bozulan bir yiyecek et veya sebze de yoğun olurlar. İnsan vücuduna bişey yapmazlar. Bişey mi bozulmuş eve bir bakın ıslak yiyecekler de olur bu kurt olur birde. Ama vücudunuza bişey yapmazlar
Öyle yapıyorum o sersemliği uykuya tutturuyorum ancak yine de gündüz de eskisi kadar dinç hissetmiyorum.alerji ilaçları uyumadan 30dk önce içilirse sersemletmiyor. neye alerjiniz olduğunu öğrenebilirsiniz cildiye uzmanından.
Aerius diğerleri gibi sersem hissettirmiyor sabah uyandıktan sonra ilk saatler dışında ve alkol de alınabiliyor :) diğerlerine kıyasla yan etkisi çok az ama etkili bir alerji ilacı.Giriş. Ters dubleks olduğundan alt kat kot 1 oluyor.
Bu sevindirici. Bit pire olmasındansa dolapların arkasında bakliyat vs dolmuş oraları süpürdüm bugün.
Öyle yapıyorum o sersemliği uykuya tutturuyorum ancak yine de gündüz de eskisi kadar dinç hissetmiyorum.
Arkadaşlar bunlardan evde çok fark. Eve ilaç sıkınca fark ettim. Merak ettiğim muhabbet kuşlarında mı olur bu yoksa kedilerde mi ? Evde ikisinde vardı çünkü. Kafayı yemek üzereyim mutfaktayım her yeri nasıl ilaçlarım tepsinin üzerinde bunlar ve yerlere baktım yerler de dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?