How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bu pire mi bit mi nedir ?

Fatmaffff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
129
167
33
Arkadaşlar bunlardan evde çok fark. Eve ilaç sıkınca fark ettim. Merak ettiğim muhabbet kuşlarında mı olur bu yoksa kedilerde mi ? Evde ikisinde vardı çünkü. Kafayı yemek üzereyim mutfaktayım her yeri nasıl ilaçlarım tepsinin üzerinde bunlar ve yerlere baktım yerler de dolu :(

Eklentiler

• 62D16D7C-4186-459F-9AAA-6C8629B85473.jpeg
    62D16D7C-4186-459F-9AAA-6C8629B85473.jpeg
    153,1 KB · Görüntüleme: 485
Pire böyle olmaz. Siyah olur ve hızlı hareket eder,zıplar sürekli. fotoğrafını cekemezsin .
Ama farklı bı çeşidi varsa bilemicem

Arkadaşlar bunlardan evde çok fark. Eve ilaç sıkınca fark ettim. Merak ettiğim muhabbet kuşlarında mı olur bu yoksa kedilerde mi ? Evde ikisinde vardı çünkü. Kafayı yemek üzereyim mutfaktayım her yeri nasıl ilaçlarım tepsinin üzerinde bunlar ve yerlere baktım yerler de dolu :KK43:
Hamam böceği

Peki bu sorunu çözebilen oldu mu ? Şuan mutfaktayım tabak çanak kuru yiyecekler bunları ne yapacağım

Bu arada ben de 3 aydır ürtiker var. Vücudumu geziyor. Bunlar yüzünden mi yoksa? Bakın böyle kabarıyor vücudum ve on dakika sonra hiç bir şey yokmuşçasına o beyaz kabarcıkmışlar gidiyor yarın başka bir bölgem aynı oluyor.
46A5468D-230F-4491-9CE4-790D2BC54207.jpeg
DD6E79E9-6972-4812-A47E-0D48D7DFB677.jpeg

Arkadaşlar bunlardan evde çok fark. Eve ilaç sıkınca fark ettim. Merak ettiğim muhabbet kuşlarında mı olur bu yoksa kedilerde mi ? Evde ikisinde vardı çünkü. Kafayı yemek üzereyim mutfaktayım her yeri nasıl ilaçlarım tepsinin üzerinde bunlar ve yerlere baktım yerler de dolu :KK43:
bunlar toz piresi denilen ve kurtulması en zor olan pire cinsidir, kedi kuşla alakası yok. özel ilaçlama tutmadan ve nereden geldiğini keşfetmeden kurtulmanız çok zor. kedi ve kuş piresi bir damlayla halledilir, insana ve eşyaya gelmez ama bu toz pireleri direkt eşyaya ve insana gelir.

Bu arada ben de 3 aydır ürtiker var. Vücudumu geziyor. Bunlar yüzünden mi yoksa? Bakın böyle kabarıyor vücudum ve on dakika sonra hiç bir şey yokmuşçasına o beyaz kabarcıkmışlar gidiyor yarın başka bir bölgem aynı oluyor.Eki Görüntüle 3096407 Eki Görüntüle 3096408
basınca bağlı ürtiker bende de var genelde genetiktir ve kroniktir, aerius kullanıyorum ama bu toz pireleriyle de ilgisi olabilir tabii..

Bu arada ben de 3 aydır ürtiker var. Vücudumu geziyor. Bunlar yüzünden mi yoksa? Bakın böyle kabarıyor vücudum ve on dakika sonra hiç bir şey yokmuşçasına o beyaz kabarcıkmışlar gidiyor yarın başka bir bölgem aynı oluyor.Eki Görüntüle 3096407 Eki Görüntüle 3096408
Yalniz bu uyuz hastaliginin semptomu sanki. Urtiker de tunel olmaz. Uyuz boceginin actigi tuneller, derinizde gozle gorulur halde. Hekime gozukmediniz mi? Dermatolog hemen anlardi.

Back