- Konu Sahibi fataldanger
-
Prada olabilir mi? Internette fotografina bakin bi
Exclamation olabilir mi?
Çok pardon, mesajınızı duzgun okumamışim, ben parfumun adi öyle basliyordu sandim. O o zaman aradığınız bu değil.Bu bir açık parfüm markası mı? Çünkü parfümünün açık parfüm olduğunu söylemişti.
Çok pardon, mesajınızı duzgun okumamışim, ben parfumun adi öyle basliyordu sandim. O o zaman aradığınız bu değil.
Evet ya parfum doldurulan yerlerde şeker candy kokusu derseniz size verirler. Hem kokuyu da koklayabilirsiniz
Samanlıkta iğne aramaya benziyor sizinki.
Arayıp sorsanız daha kolay olmaz mı?
Ex nihilo diye bi marka var o olabilir mi?
Açık parfümlerin numaraları oluyor onu deseydi bari .Araştırırken ben de gördüm o markayı. Fakat kendisi parfümünün doldurma olduğunu söylemişti. Ex Nihilo markası ise çok pahalı bir marka. Hem ex nihilo şeker candy yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor.
Açık parfümlerin numaraları oluyor onu deseydi bari .
Ex nihiloMerhaba arkadaşlar. Üç gün önce bir etkinlikteydik. Kuzenimin parfümünün kokusu inanılmaz güzel geldi ve kendisine kokunun ne olduğunu sordum. Bana parfüm şişesini çıkarıp gösterdi. Fakat çok sıkışık bir zaman olduğu için uzun uzadıya bakıp adını falan net okuyamadım. Doldurmaymış. Şişenin üstünde "ex" ile başlayan bir şey yazıyordu. Kuzenim parfümün adına "şeker candy" dedi. İnternette araştırdım, öyle bir parfüm bulamadım. Bu ipuçlarından yola çıkarak bu parfümü bilebilecek olan var mı aramızda? Belki kullanan vardır. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?