• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu parfümleri kullananlar yorum yapabilir mi?

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam kızlar..burada adını sık okudugum parfumlerın lıstesını yaptım kullandıklarınızı yorumlayabılırmısınız chloe love ...guccı rush...dior addıct.....jasmin noir....elızabeth arden red door....play intense....noa...

selam kızlar..burada adını sık okudugum parfumlerın lıstesını yaptım kullandıklarınızı yorumlayabılırmısınız chloe love ...guccı rush...dior addıct.....jasmin noir....elızabeth arden red door....play intense....noa...

cnm guccı rush öneririm bi arkadaş kullanıo süper ama işten ten den tene far edio:))

Chloe love pudramsı kremsi bir koku canım çok kalıcıdır bence iz bırakan kokulardan :34: jasmen noir güzel olduğu kadar ağırdırda eğer ağır kokulardan rahatsız olmuyorsan bir dene benim tarzım değil :) bidee noa var tabiii harika bir kokudur bebek gibi miss gibi kokar ilk sıktığın anda bile kremsi bir koku gelir insanın burnuna durdukçada güzelleşir :16:

Chloe love pudramsı kremsi bir koku canım çok kalıcıdır bence iz bırakan kokulardan :34: jasmen noir güzel olduğu kadar ağırdırda eğer ağır kokulardan rahatsız olmuyorsan bir dene benim tarzım değil :) bidee noa var tabiii harika bir kokudur bebek gibi miss gibi kokar ilk sıktığın anda bile kremsi bir koku gelir insanın burnuna durdukçada güzelleşir :16:

chloe yi yeni kokladım.pudralı bir koku fakat pek hoşuma gitmedi.bulgari biraz ağır geldi bana.noa yı kullandım. güzel bir kokudur.temizlik hissi uyandıran parfümler listesindedir.arkadaşın dediği gibi kremsi bir kokusu olduğu doğru.güzel bir kokudur ama.dior addict şuanda kullandığım parfüm. çok güzel ve kalıcı. 2 fıs sıkmak yeterli oluyor.

chloe yi yeni kokladım.pudralı bir koku fakat pek hoşuma gitmedi.bulgari biraz ağır geldi bana.noa yı kullandım. güzel bir kokudur.temizlik hissi uyandıran parfümler listesindedir.arkadaşın dediği gibi kremsi bir kokusu olduğu doğru.güzel bir kokudur ama.dior addict şuanda kullandığım parfüm. çok güzel ve kalıcı. 2 fıs sıkmak yeterli oluyor.

Chloe love hafif bir koku ama ilk sıkıldığında biraz rahatsız edici bir acılığı var oda sanırım içeriğindeki pembe biberden kaynaklanıyor :) içeriğinde biber olan kokulardan pek hoşlanmasamda bu çok farklı sonrasında çok güzelleşiyor hafifliyor durdukça :)

chloe love: güzel bir koku .pudralı yasemin kokusu.

gucci rush: riskli parfümlerden;yani bu parfümü koklayan insanların yarısı hiç sevmeyecek.

dior addict :kış kokusu.olgun yaşlara yakıştırıyorum daha çok.

jasmine noir : her teni sevmez(ten renginden bahsetmiyorum) ama ten uyumu olursa etkileyici,güzel.Kışa ya da geceye uygun.Her yaşa olur bence.

elizabeth arden red door : beğenmem biraz ağır buluyorum.

elizabeth arden red door revealed :adları benzer olmasına rağmen yukarıdaki kokuyla alakası yok.yukarıdakinin şişesi kırmızı kapaklı .bunun pembe kapaklı.koku içerikleri de ayrı.Listenizde en çok sevdiğim bu parfüm.vazgeçemediklerimden.sabun ,hafif çiçeğimsi ,farklı ,çarpıcı bir koku.

play intense : bunu hatırlayamadım :(

noa :güzel sabun kokusu.mis gibi temizlik kokan etkileyici bir parfüm .klasik kokulardan oldu .bir aralar çok kullanılıyordu gucci rush gibi.
[/SIZE]

chloe love ve noayı biliyorum ikisini de begenmem =/ chloe love ilk baş çiçek sonra pudramsı bişi kokuyo ıslak mendil gibi ne bileyim çiçek ve pudra uyumunu yakıştıramadım ben. noa da degisik bi koku yine pudralı ama övüldüğü kadar sevindirmedi beni. bitiremedim şişeyi =/

Back