- Konu Sahibi pambukmelek8788
Canım ßaktım o konuya harika gerçektn çok güsel açıklamıssın:)))) bende aynen senin gibi ne kokular deniorumm sorma açığı orjinalii osu busu ama istediğim şey ölee güsel çiceksiiii kokladıkççaa bölee kendime bile aşık olacağım ve hiç brakmıcağım yıllarca kullancaım kokuyu arıorumm adeta benle özdşsn buuu aylanın kokusu desinler bi ortamaa girince:)) bu yüsde sana ssorularım olcak bulmuşken kaçıramam :))))))) şimdii bnm yasım 25 :)) beyaz tenli minyon bi bayanım:) kullandığım ve sewdiğim kokulara örnek avon pur blanca little balck ve red. pink off touch birasscıkta olsa noaa:) birde yanlş hatrlamıosam eğer adı oysa gucci flora:) equal clasic emotion boat vs..... beğenmediğim kokulara gelirsek chanel change avon prvcy , posion vs..... ßenim aradığım ise böyle çiceksi hafif sexy kalıcı bir kokuu :)))))))) coco ve miracle dşında önerebilceiin kokular varmı:) birde sen kokulara nereden gidip bakıosun hangi ildesin:) nzaman koku baksam 2 3 kokudan snra satş elamanları uyusluk yapıo :))
ağır kadınsı ve baharatlı kokulardan hoşlanmıyorsun anladığım kadarıyla.sevdiğin kokuların neredeyse tümü temiz hafif ve çiçeksi kokular.istanbuldayım ben,denersem genelde sephora ya da tekin acardan deniyorum ama alışverişlerimi genelde internetten yapıyorum.2-3 kokudan sonra satış elemanının uyuzlaşmasının yanısıra insanın burnu kokuyu da ayırt edemez oluyor zaten.ama ben de sevmiyorum satış elemanının başımda bekleyip beni huzursuz etmesini,bıraksa kendi kendime koklayıp karar vereceğim rahat rahat:)
neyse çiçeksi sexy koku olarak miracle a mutlaka bak onun dışında avonun treselle i de etkileyici çiçeksi bir kokudur,aynı şekilde rare pearls de çiçeksi ve etkileyici çok dişi bir koku ama çok hafif değil,yine de poison gibi beni boğan bir koku da değil,bir de today çok güzeldir farklı bir çiçek kokusu bilinenlerin dışında.kalıcılığı da iyi.onun dışında issey miyakeyi de çok beğenirim hafif çiçeksi ve etkileyici oldukça da kalıcı bir parfüm(a scent olanı).calvin klein beauty i de seversin o da hafif ve güzel bir çiçek kokusu.bir de benim son favorim yves rocher tendre jasmin çok güzel çok ferah ve mutluluk verici bir parfüm adeta ama çok kalıcı değil.yine de bir dene belki senin teninde kalıcı olur