Bu parfümlerden kullandıklarınız var mı?

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
Chanel Paris
Dolce gabbana ligt blue
Beyonce Midnight Heat EDT
Gucci eau 2
Bvlgari omnia
Lancome hypnose
Hypnotic posion
Burbery sport
Lancome miracle

Bvlgari Omnia Crystalline
Bvlgari Omnia Amethyste
Dolce & Gabbana Sexy Chocolate
Gucci flora

ARKADASLAR BU KOKULARDAN KULLADINIZ VE MEMNUN KALDIĞINIZ KOKULAR WARMI? YASIM 26 BEYAZ TENLİYİM KALICI HAFİF ÇOOKK ETKİLEYİCİ BİR KOKU İSTİYORUM HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ ÖZEL Bİ GÜN İÇİNDE UYGUN OLSUN GÜNDELİK İÇİNDE:) VEYA SİZİN ÖNERCEĞİNİZ VARMI

arkadaşım bende parfüm isimlerini okunduğu gibi yazacağım umarım mazur görürsün
arkadaşın tavsiye ettiği merikıldan bende çook uzun süre kullandım güzel bir koku limonlu biraz şampuan gibi
gucciflower i arkadaşım almış çok hafif bir çiçeek kokusu şampuanımsı güzel fakat farkedilir değil bence
hipnotik poyzınsı asla tavsiye etmiyorum çünkü liseli gençler yeni yetmeler kullanıyor tıkıyor bence kokusu
börbiris weekend bence beyaz tenlilere çok yakışıyor lacoste nin vardıda hangisiydi unuttum kız kardeşim almıştı oda bence beyaz tenliye çok güzel gider
başka birr konudda okudumda bvlgari jasmin ve coco lu bir parfümü çok tavsiye ediyorlardı bende henüz bakamadım ama bu arada channel de güzel ama bence buğday tenliye daha hoş gidecek bir koku

Lancome Miracle çok çok severek kullandığım bir kokuydu, çiçekimsi. Tresor In Love'da güzel.
D&G Light Blue'yu da almayı düşünüyorum ne zamandır. Harika kokuyor ya.

Canım listelerinden bitek Bvlgari Omnia Crystallini biliyorum çok güzel hafif sabunsu pudramsı hani böyle kremsi bi kokudur arada sırada kullanırım bende tavsiye ederim

Bunun yanı sıra bide Lancome Tresor İn love çok romantik hafif ve etkileyicidir. Kimi kişilerde kalıcı olmuyor ama bende çok kalıcıydı çok hafif buğday tenliyimdir.

bulgarı blv
bulgarı krıstal
mıracle
lıht blue
chanel coco matbazelı önerırım bende açıktenlıyım bunları çok severım

Son düzenleme:
ben sana d&g the one'ı tavsiye ederim. hem günlük kullanıma hem de özel günlere uygun kışın daha birkaç fıs yazın tek fıs kullanabileceğin bir parfüm.

bildiklerimi, ve koklamadığım halde uzun araştırmalarım sonucu fikrim olanları yazayım
light blue çok etkileyici bir koku değil ve yazlık hafif bir koku.biraz unisex geliyor bana.
bulgari omnia denemedim ama çok yerde çok seksi etkileyici bir kış kokusu olduğunu okudum
hypnose çok tatlı ve biraz bayık geliyor bana.sıradanlaştı artık.
hypnotic poison çok az kişide güzel duruyor ve yakışana hakkaten yakışıyor yakışmayanda ise berbat ağır kokuyor yanından kaçılası yani,mide bulandırır.almayı düşünüyorsan mutlaka dene ve bir gün boyunca tepkileri ölç ona göre karar ver.
burberry sportu bilmiyorum ama bir çok kokusunu biliyorum kokularının nerdeyse tümü güzel ama hiç biri çarpıcı çokı etkileyici çok seksi parfümler değiller
miracle bahar-yaz kokusu tertemiz çipçiçek pespembe bir koku,severim,onu da deneyebilirsin
omnia amethyste çok güzel mor çiçeklerin kokusu biliyorsan eğer avonun lyrical diye bir parfümü vardı ona benziyor ondan daha hafif.ve maalesef hiç kalıcı değil
çoook etkileyici kalıcı bir koku istiyorsan coco matmazel ve chance ı denemelisin ikisi de yeterince etkileyici ve kalıcıdır kullandığında sormayan olmaz.bir de denediğim parfümlerle ilgili bir konum var onu da inceleyebilirsin:)

çokk tşkkkr edrmmm :) chanel coco matmazel mi ? :) miracle şampuan gşbyse ben hç almaym:))) jasmin ve cocoyu merk ettm ama:) en kısa sürede bakıcam inş :))

Lancome Miracle çok çok severek kullandığım bir kokuydu, çiçekimsi. Tresor In Love'da güzel.
D&G Light Blue'yu da almayı düşünüyorum ne zamandır. Harika kokuyor ya.

miracle baya kullanlmş herlde yaa:) ben nasıl kaçrmısm o kokyu :)) tresoru duymadım hiç o nasl bir koku:) ligth blueyda limon kokusu diolar öylemi gerçekten :)

waoooww :) gerçekteeen çok teşekküür ederiim ilgin için:) cocoyu ve miracleyi denemk istiorum biran önce denediğim parfümleride bulablirsem hemen inceleyiim:)

Canım ßaktım o konuya harika gerçektn çok güsel açıklamıssın:)))) bende aynen senin gibi ne kokular deniorumm sorma açığı orjinalii osu busu ama istediğim şey ölee güsel çiceksiiii kokladıkççaa bölee kendime bile aşık olacağım ve hiç brakmıcağım yıllarca kullancaım kokuyu arıorumm adeta benle özdşsn buuu aylanın kokusu desinler bi ortamaa girince:)) bu yüsde sana ssorularım olcak bulmuşken kaçıramam :))))))) şimdii bnm yasım 25 :)) beyaz tenli minyon bi bayanım:) kullandığım ve sewdiğim kokulara örnek avon pur blanca little balck ve red. pink off touch birasscıkta olsa noaa:) birde yanlş hatrlamıosam eğer adı oysa gucci flora:) equal clasic emotion boat vs..... beğenmediğim kokulara gelirsek chanel change avon prvcy , posion vs..... ßenim aradığım ise böyle çiceksi hafif sexy kalıcı bir kokuu :)))))))) coco ve miracle dşında önerebilceiin kokular varmı:) birde sen kokulara nereden gidip bakıosun hangi ildesin:) nzaman koku baksam 2 3 kokudan snra satş elamanları uyusluk yapıo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…