• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu parfümler arasında kararsız kaldım

aynı ben :) bende başkasında çok beğenirdim öğrenir gidip denerdim. ilk sıktığımda güzel olurdu sonra acaip kötü kokmaya başlardı ama bunda öyle olmadı. tenim gariptir biraz benim. sanırım seninde öyle. erkek parfümü dene :) kullandıklarımı yazayım DG The One, Blv, YSL La Nuit De L'Homme, Lacoste Challenge hepsinide kullandım çok da memnundum. bu sefer bayan parfümü deniyim dedim inşallah bitene kadar kullanabilirim. aaa bide bayanda GUCCI Envy dene. piyasadan kalkmaya başladı ama heryerde bulamayabilirsin envy me var onu pek beenmemiştim envy daha güseldi

: ))))))))))))))) erkek kokusuda denedim ama beni etkilemio karsıdaki insanlrdn önce beni etkilecek :D o koku olmadan yatmam gerekiceeek :))))))))

hypnose hayal kırıklığı sadece.. esteé lauder pleasure exotic öneririm (exotic olmalı, pleasure diye kokusu da var ayrı) ben de beyaz tenliyim, diorun kokuları güzel gidiyor tenime (dior addict) aynı zamanda calvin klein kokusu var pudralı bir koku adını unuttum kırmızı, silindir bir şişesi var onu da kullanıyorum hafif, boğucu olmayan bir koku.

canım yaaa dediğin gibii hypnose hayal kırıklığı baktımda:) dior addict bugün bakıcam dpden dün gittim deli gibi gloria aldım allahım iğreeenç bi kokuu yaa nasıl bukadr öwmüşler bilmiorum o kokuyu onu deişcemmm tomy girl alien thierry mugler hakkında bilgin varmı:) birde bu estee lauderin pleasure , pleasure exoctc birde sensuous 3 kokuyu çok öneriolar hemen hemen eşiit bu 3 ğü hakkında bilgin varmı:) yoksa sadce extc koksnumu bliosun

canım bu saydıkların kalıcı evet ama ağır parfümler.Hafıf parfüm sevenler bunları kullanamazlar.Benım sana önerebıleceğım madem açıktenlısın benım gıbı:)
bulgarı blv
bulgarı crıstal
mıracle
chanel şans ve matbazel
dolca lıht blue olabılır.Kokladığında yorumunu yazarsan sevınırım:)

bulgarye bakamadım cnm :) miracle güsel ama aradığm gbi bi koku değil:) chnel zatn kulnmştm bana ağr glio:) light blue da aşırı hafif geldi bana hiç çekici deil:)

Arkadaslar yeni konu açamadım nedense burdan soruyum:) ankarada olanlar atatürk bulvarında köçk çarşısında batı sezer die bi parfümeri warmışş herkes çookk övüoo tüm açık parfümleri 4e katlar die. Acaba kullanan warmı ücreti hakkında bilgisi olan :)

estee lauder sensuous

narciso rodriguez

lancome hypnose

Giorgio Armani Code

J'adore

gloria

bu kokuları çoookkk çoook önerenler oLduu :=) kullananlar varmı kalıcımı hafif mi ağrmı memnunmusunuz deilmisiniiz:) Çeşitleri var mı ( bazen şişe renklerine göre kokular farklı oluor )
ßenim istediğim hem hafif olucak hem kalıcı hem etkileyici hemde yazda kışta aynı kokuyu istiorum:) beyaz tenliyim..

Bana en yakını jadore dior, içinde portakal olduğu için :1: bir de giorgio armani code luna ama luna olacak şişesi deniz mavisi olanı :34:

estee lauder sensuous

narciso rodriguez

lancome hypnose

Giorgio Armani Code

J'adore

gloria

bu kokuları çoookkk çoook önerenler oLduu :=) kullananlar varmı kalıcımı hafif mi ağrmı memnunmusunuz deilmisiniiz:) Çeşitleri var mı ( bazen şişe renklerine göre kokular farklı oluor )
ßenim istediğim hem hafif olucak hem kalıcı hem etkileyici hemde yazda kışta aynı kokuyu istiorum:) beyaz tenliyim..

bende estee sensuous,jadore edp,narciso rodriguez edt var sensuous odunsu bal manolya kokan bi parfum guzeldir ama sensuous noir daha guzeldir hatta samsarayi hatirlatir bana cok benzemesede jadore ise meyveli ciceksi koku grubuna ait ve orta silajli erkeklerin hemen hemen hepsinin begendigi yasemin agirlikli meyveli bi parfumdir, narrciso rodriguez edt ise miss gibi misk agirlikli ciceksi odunsu bi parfumdur silaji orta karardir bununda buda erkekler tarafinda oldukca begenilen bi parfumdur guerlain idylle a benzer daha dogrusu idylle buna benzer:) vana kalirsa samsara edp yede bak derim

Sana onerebilecegim yeni aldigim bir parfum Hugo Boss night femme dene bak once parfumerie ye git .. Hafif ve sexy ;)) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405794610.304138.jpg

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back