- Konu Sahibi dunyagunes
-
hypnose hayal kırıklığı sadece.. esteé lauder pleasure exotic öneririm (exotic olmalı, pleasure diye kokusu da var ayrı) ben de beyaz tenliyim, diorun kokuları güzel gidiyor tenime (dior addict) aynı zamanda calvin klein kokusu var pudralı bir koku adını unuttum kırmızı, silindir bir şişesi var onu da kullanıyorum hafif, boğucu olmayan bir koku.
canım bu saydıkların kalıcı evet ama ağır parfümler.Hafıf parfüm sevenler bunları kullanamazlar.Benım sana önerebıleceğım madem açıktenlısın benım gıbı:)
bulgarı blv
bulgarı crıstal
mıracle
chanel şans ve matbazel
dolca lıht blue olabılır.Kokladığında yorumunu yazarsan sevınırım:)
çocukluğumdan beri koku hastasıyım ciddi anlamda. çok ağır koku sevmem. eğer bir koku ağırsa ama durdukça güzelleşiyorsa, kıyafetime 1 saat önceden sıkarım (böylece o ağır haline maruz kalmam). bulduğun koku doğru canım, pleasure exotic. gayet güzel, çekici bir koku. hatta doldurma parfüm satan yerler bu kokuyu yapamıyor. diorun 2 çeşidini kullanıyorum, bir tanesi koyu renk şişede (çevir sık kapak), o kış kokusu. ilk başta yoğun (ağır denemez, yoğun), 30 dkya kalmadan toparlıyor kendini buram buram kokuyor. diğeri şeffaf şişede, aynı tip kapak (sanırım 7 senede 1 açan çiçeğin kokusu olan parfümleri bu) yaz-kış demeden sıkıyorum. kutularını attığım için tam isimlerini hayırlamıyorum. dur ben netten bulayım sana hemen.
Bana da çoğu parfüm nefes darlığı yapıyor o yüzden yazın miracle, kışın hypnose kullanıyorum, addict, hypnotic poison gibi kokuları sevmiyorum çok ağırlar çünkü, onun dışında kış için chanel chance olabilir, lacoste pour femme olabilir, addict 2 de sabunumsu bir koku..
canım çoktan baktım, hatta yazdım ama üst kısımlarda kalmış yazdıklarım. üste bak sen =) doldurması diorun nasıldır inan bilmiyorum, orijinalini kullanıyorum. bence sevil gibi, tekin acar gibi bir parfümeriye gir, yazdıklarımın testerlarına bak, sonra doldurma satan yerdeki kokuyla kıyaslarsın.
estee lauder sensuous
narciso rodriguez
lancome hypnose
Giorgio Armani Code
J'adore
gloria
bu kokuları çoookkk çoook önerenler oLduu :=) kullananlar varmı kalıcımı hafif mi ağrmı memnunmusunuz deilmisiniiz:) Çeşitleri var mı ( bazen şişe renklerine göre kokular farklı oluor )
ßenim istediğim hem hafif olucak hem kalıcı hem etkileyici hemde yazda kışta aynı kokuyu istiorum:) beyaz tenliyim..
anladımm çOk saol canım:)) sevil ankarada nerde var bilmiorum ama gçen tekin acarı görmüştüm ordan bi bakıyım ben :) kullandğn kokularda az çok kullandğm kokular gibi :) ama bunu bilmiorum ralph lauren blue bunada bakıcam :))) artık utanıorum ya liste yapıp parfümeiye gitmeye:)))))))))
kararını verdikten sonra da internetten al derim. piyasaya göre çok daha ucuz oluyor. mesela ben calvin klein in euphoria (100 ml) sını internetten 119 tl ya aldım. tekin acarda 249 tl ydı
canım bende bayan parfümü kullanamazdım yıllardır erkek parfümü kullanırım (fresh kokular tabiki :)) geçen bayan parfümü araştırmaya başladım. kalıcı olmasını istiyorsak EDP almalıymışıs onun parfüm içeriği %51 miş EDT ler yanlış hatırlamıyorsam %5 miş yani kalıcılığı az. tenine uygun olanıda denemen lazım çünkü ten rengine göre riskli olabiliyor. mesela bende buğday tenliyim ama her buğday tenliye olan parfüm bana gitmiyor
Okadr zor ßeğeniorumki:) satıcıya ne önerirseniz çıkar desem 2 3 koku verio enazndan burdan sorup o kokulara bakmayı tercih ettim bende canım:) neden bilmiorum sanki hiç bi koku tenime gitmior :) yani güsel bi koku bulsam orjisini bile alıcam parama kıyıpp :) ama yookk bugüne kadr nerden baksan 50 koku kullanmşmdr yoook yok yok:) ewet kötü diil güseller belki ama aradığım gibi diiL:)))
kararını verdikten sonra da internetten al derim. piyasaya göre çok daha ucuz oluyor. mesela ben calvin klein in euphoria (100 ml) sını internetten 119 tl ya aldım. tekin acarda 249 tl ydı
canım bende bayan parfümü kullanamazdım yıllardır erkek parfümü kullanırım (fresh kokular tabiki :)) geçen bayan parfümü araştırmaya başladım. kalıcı olmasını istiyorsak EDP almalıymışıs onun parfüm içeriği %51 miş EDT ler yanlış hatırlamıyorsam %5 miş yani kalıcılığı az. tenine uygun olanıda denemen lazım çünkü ten rengine göre riskli olabiliyor. mesela bende buğday tenliyim ama her buğday tenliye olan parfüm bana gitmiyor
Okadr zor ßeğeniorumki:) satıcıya ne önerirseniz çıkar desem 2 3 koku verio enazndan burdan sorup o kokulara bakmayı tercih ettim bende canım:) neden bilmiorum sanki hiç bi koku tenime gitmior :) yani güsel bi koku bulsam orjisini bile alıcam parama kıyıpp :) ama yookk bugüne kadr nerden baksan 50 koku kullanmşmdr yoook yok yok:) ewet kötü diil güseller belki ama aradığım gibi diiL:)))
bende aynı durumda olduğumdan yıllarca erkek parfümü kullandım :) calvin klein euphoria sını da daha yeni aldım. tenime gitti gibi. kalıcılığı da süper. sanırım ödüllü bir parfümmüş. denersin belki senin tenine de uyar
bende aynı durumda olduğumdan yıllarca erkek parfümü kullandım :) calvin klein euphoria sını da daha yeni aldım. tenime gitti gibi. kalıcılığı da süper. sanırım ödüllü bir parfümmüş. denersin belki senin tenine de uyar
bu kokuyu iş arkdşm kullanıordu :) bi süre soramadım çekindim nendense sonra öğrendim euphoriaymş:)))))) hemen gittim aldımmm aynısınıı amaolmadııı o sıkınca koku bir güsel kokuor kii heryeri sarıyor ben skınca basım ağrıOr öle ağır geldiki bana
bu kokuyu iş arkdşm kullanıordu :) bi süre soramadım çekindim nendense sonra öğrendim euphoriaymş:)))))) hemen gittim aldımmm aynısınıı amaolmadııı o sıkınca koku bir güsel kokuor kii heryeri sarıyor ben skınca basım ağrıOr öle ağır geldiki bana
aynı ben :) bende başkasında çok beğenirdim öğrenir gidip denerdim. ilk sıktığımda güzel olurdu sonra acaip kötü kokmaya başlardı ama bunda öyle olmadı. tenim gariptir biraz benim. sanırım seninde öyle. erkek parfümü dene :) kullandıklarımı yazayım DG The One, Blv, YSL La Nuit De L'Homme, Lacoste Challenge hepsinide kullandım çok da memnundum. bu sefer bayan parfümü deniyim dedim inşallah bitene kadar kullanabilirim. aaa bide bayanda GUCCI Envy dene. piyasadan kalkmaya başladı ama heryerde bulamayabilirsin envy me var onu pek beenmemiştim envy daha güseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?