• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu parfümler arasında kararsız kaldım

dunyagunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
220
0
0
Ankara
estee lauder sensuous

narciso rodriguez

lancome hypnose

Giorgio Armani Code

J'adore

gloria

bu kokuları çoookkk çoook önerenler oLduu :=) kullananlar varmı kalıcımı hafif mi ağrmı memnunmusunuz deilmisiniiz:) Çeşitleri var mı ( bazen şişe renklerine göre kokular farklı oluor )
ßenim istediğim hem hafif olucak hem kalıcı hem etkileyici hemde yazda kışta aynı kokuyu istiorum:) beyaz tenliyim..

hypnose hayal kırıklığı sadece.. esteé lauder pleasure exotic öneririm (exotic olmalı, pleasure diye kokusu da var ayrı) ben de beyaz tenliyim, diorun kokuları güzel gidiyor tenime (dior addict) aynı zamanda calvin klein kokusu var pudralı bir koku adını unuttum kırmızı, silindir bir şişesi var onu da kullanıyorum hafif, boğucu olmayan bir koku.

canım bu saydıkların kalıcı evet ama ağır parfümler.Hafıf parfüm sevenler bunları kullanamazlar.Benım sana önerebıleceğım madem açıktenlısın benım gıbı:)
bulgarı blv
bulgarı crıstal
mıracle
chanel şans ve matbazel
dolca lıht blue olabılır.Kokladığında yorumunu yazarsan sevınırım:)

hypnose hayal kırıklığı sadece.. esteé lauder pleasure exotic öneririm (exotic olmalı, pleasure diye kokusu da var ayrı) ben de beyaz tenliyim, diorun kokuları güzel gidiyor tenime (dior addict) aynı zamanda calvin klein kokusu var pudralı bir koku adını unuttum kırmızı, silindir bir şişesi var onu da kullanıyorum hafif, boğucu olmayan bir koku.

dior addict nasıl bir koku jadoreyle kıyaslayınca:)..
esteee 'de bahsettiğin bumu Estee Lauder Pleasures Exotic EDP Bayan Parfüm
bu estee için düğün parfümümdü demiş birçok kişi ama :) hangisi olduğunu sölememişler:) çeşitleri var hep ama bu dediğine bi bakıcam canım:) umarım koku zewklermiz uyuşuodur:)

canım bu saydıkların kalıcı evet ama ağır parfümler.Hafıf parfüm sevenler bunları kullanamazlar.Benım sana önerebıleceğım madem açıktenlısın benım gıbı:)
bulgarı blv
bulgarı crıstal
mıracle
chanel şans ve matbazel
dolca lıht blue olabılır.Kokladığında yorumunu yazarsan sevınırım:)

hadi yaaa:) hafif sewiorum ama seçtiğim kokular hepmi ağır:) bulgarinin bi kokusuna bakmştm hangisi bilmiorum ama midem bulndı okadar ağırdıki:) ama bu dediklerine bi bakıcam d&pdemi warmıdır?
miracleyide çok duydum ama nedense hiç deneme gereği duymadım:)
chanel bana ağır geldi denemştim:)
ligt blue içinde çok hafif sadce yaz ayları kullanılır kalıcı diil diolar:) ama bakıp sizede yazıcam yorumlarmı:)) 25 yasındaym hala istediğim gibi bi koku bulamadım senelerce bunu kullanırm bnmle özdeşti dediğim koku yok malsf:)

çocukluğumdan beri koku hastasıyım ciddi anlamda. çok ağır koku sevmem. eğer bir koku ağırsa ama durdukça güzelleşiyorsa, kıyafetime 1 saat önceden sıkarım (böylece o ağır haline maruz kalmam). bulduğun koku doğru canım, pleasure exotic. gayet güzel, çekici bir koku. hatta doldurma parfüm satan yerler bu kokuyu yapamıyor. diorun 2 çeşidini kullanıyorum, bir tanesi koyu renk şişede (çevir sık kapak), o kış kokusu. ilk başta yoğun (ağır denemez, yoğun), 30 dkya kalmadan toparlıyor kendini buram buram kokuyor. diğeri şeffaf şişede, aynı tip kapak (sanırım 7 senede 1 açan çiçeğin kokusu olan parfümleri bu) yaz-kış demeden sıkıyorum. kutularını attığım için tam isimlerini hayırlamıyorum. dur ben netten bulayım sana hemen.

ilk başta yoğun kokan bu;

SuperKozmetik: En Ucuz Christian Dior Addict Eau De Parfum Spray Fiyat - Bayan Parfmleri - Parfm, Makyaj, Cilt Bakm,Yurt Dndan Kozmetik Alverii Destek

yaz kış kullandığım bu;

Dior Addict To Life Edt 100ml Bayan Parfüm Parfüm

özellikle 2. paylaştığım kokuyu çoğu kişi soruyor ama esmer tenlilere gideceğini düşünmüyorum bu kokunun.

parfüm zevkime gelince, şimdiye kadar kullandıklarımı yazayım, az çok anlarsın.

ralph lauren blue, issey miyake, burbery (classic), delicous feelings, lacoste touch of pink, kenzo leopar. bir çırpıda aklıma gelenler bunlar:3:

çocukluğumdan beri koku hastasıyım ciddi anlamda. çok ağır koku sevmem. eğer bir koku ağırsa ama durdukça güzelleşiyorsa, kıyafetime 1 saat önceden sıkarım (böylece o ağır haline maruz kalmam). bulduğun koku doğru canım, pleasure exotic. gayet güzel, çekici bir koku. hatta doldurma parfüm satan yerler bu kokuyu yapamıyor. diorun 2 çeşidini kullanıyorum, bir tanesi koyu renk şişede (çevir sık kapak), o kış kokusu. ilk başta yoğun (ağır denemez, yoğun), 30 dkya kalmadan toparlıyor kendini buram buram kokuyor. diğeri şeffaf şişede, aynı tip kapak (sanırım 7 senede 1 açan çiçeğin kokusu olan parfümleri bu) yaz-kış demeden sıkıyorum. kutularını attığım için tam isimlerini hayırlamıyorum. dur ben netten bulayım sana hemen.

baak böyle diyinceee ayrı bi güveen duydum:))) ßende aynen senin gibiyim.. çok sewiorum kokuları fakat dediğin gibi ağır sewmem ağrsa önceden sıkarm:) bi koku war bnm elimdede newsense yazıo şişede doldurma galiba 45 nolu ama bulamadım çok hoş bi kokuydu :Pp hiç bilgin varmı bu doldurma parfüm konusunda...

estee yi açık parfümler yapamıosa biraz zor alırım yaa orjnali pahalı kadar veremem düğün arifesindeyim çünkü masraflarım çok oluor:) dior un açığı nasıl peki bilgin varmı o 2 çeşitten hangisini önerirsin 2 çeşit olunca diorda arada kalıorum :) tek olsun aklım dierinde kalmasın istiorum:)). tmm bak bakalımm bi netten çok tşk edrmmmmm canm:)

Bana da çoğu parfüm nefes darlığı yapıyor o yüzden yazın miracle, kışın hypnose kullanıyorum, addict, hypnotic poison gibi kokuları sevmiyorum çok ağırlar çünkü, onun dışında kış için chanel chance olabilir, lacoste pour femme olabilir, addict 2 de sabunumsu bir koku..

canım çoktan baktım, hatta yazdım ama üst kısımlarda kalmış yazdıklarım. üste bak sen =) doldurması diorun nasıldır inan bilmiyorum, orijinalini kullanıyorum. bence sevil gibi, tekin acar gibi bir parfümeriye gir, yazdıklarımın testerlarına bak, sonra doldurma satan yerdeki kokuyla kıyaslarsın.

Bana da çoğu parfüm nefes darlığı yapıyor o yüzden yazın miracle, kışın hypnose kullanıyorum, addict, hypnotic poison gibi kokuları sevmiyorum çok ağırlar çünkü, onun dışında kış için chanel chance olabilir, lacoste pour femme olabilir, addict 2 de sabunumsu bir koku..

bu miracleyi merk ettim gerçekten ama yazlık diosunuz ben yaz kış aynı parfümü kullanmak ve onu benmsemek deiştrmemek istiorum:) addict 2yide çok duydum çok hafif ve kalıcı bir kokuymuş ama sabunsu oldunu bilmiodum ozaman çekici diildir:) chance bana ağır gelior midem bulanıor:) lacoste pink kullnmştm ama dediğinede bi bakıyım canım :)

canım çoktan baktım, hatta yazdım ama üst kısımlarda kalmış yazdıklarım. üste bak sen =) doldurması diorun nasıldır inan bilmiyorum, orijinalini kullanıyorum. bence sevil gibi, tekin acar gibi bir parfümeriye gir, yazdıklarımın testerlarına bak, sonra doldurma satan yerdeki kokuyla kıyaslarsın.

anladımm çOk saol canım:)) sevil ankarada nerde var bilmiorum ama gçen tekin acarı görmüştüm ordan bi bakıyım ben :) kullandğn kokularda az çok kullandğm kokular gibi :) ama bunu bilmiorum ralph lauren blue bunada bakıcam :))) artık utanıorum ya liste yapıp parfümeiye gitmeye:)))))))))

estee lauder sensuous

narciso rodriguez

lancome hypnose

Giorgio Armani Code

J'adore

gloria

bu kokuları çoookkk çoook önerenler oLduu :=) kullananlar varmı kalıcımı hafif mi ağrmı memnunmusunuz deilmisiniiz:) Çeşitleri var mı ( bazen şişe renklerine göre kokular farklı oluor )
ßenim istediğim hem hafif olucak hem kalıcı hem etkileyici hemde yazda kışta aynı kokuyu istiorum:) beyaz tenliyim..

canım bende bayan parfümü kullanamazdım yıllardır erkek parfümü kullanırım (fresh kokular tabiki :)) geçen bayan parfümü araştırmaya başladım. kalıcı olmasını istiyorsak EDP almalıymışıs onun parfüm içeriği %51 miş EDT ler yanlış hatırlamıyorsam %5 miş yani kalıcılığı az. tenine uygun olanıda denemen lazım çünkü ten rengine göre riskli olabiliyor. mesela bende buğday tenliyim ama her buğday tenliye olan parfüm bana gitmiyor.

anladımm çOk saol canım:)) sevil ankarada nerde var bilmiorum ama gçen tekin acarı görmüştüm ordan bi bakıyım ben :) kullandğn kokularda az çok kullandğm kokular gibi :) ama bunu bilmiorum ralph lauren blue bunada bakıcam :))) artık utanıorum ya liste yapıp parfümeiye gitmeye:)))))))))

kararını verdikten sonra da internetten al derim. piyasaya göre çok daha ucuz oluyor. mesela ben calvin klein in euphoria (100 ml) sını internetten 119 tl ya aldım. tekin acarda 249 tl ydı

canım bende bayan parfümü kullanamazdım yıllardır erkek parfümü kullanırım (fresh kokular tabiki :)) geçen bayan parfümü araştırmaya başladım. kalıcı olmasını istiyorsak EDP almalıymışıs onun parfüm içeriği %51 miş EDT ler yanlış hatırlamıyorsam %5 miş yani kalıcılığı az. tenine uygun olanıda denemen lazım çünkü ten rengine göre riskli olabiliyor. mesela bende buğday tenliyim ama her buğday tenliye olan parfüm bana gitmiyor

Okadr zor ßeğeniorumki:) satıcıya ne önerirseniz çıkar desem 2 3 koku verio enazndan burdan sorup o kokulara bakmayı tercih ettim bende canım:) neden bilmiorum sanki hiç bi koku tenime gitmior :) yani güsel bi koku bulsam orjisini bile alıcam parama kıyıpp :) ama yookk bugüne kadr nerden baksan 50 koku kullanmşmdr yoook yok yok:) ewet kötü diil güseller belki ama aradığım gibi diiL:)))

canım bende bayan parfümü kullanamazdım yıllardır erkek parfümü kullanırım (fresh kokular tabiki :)) geçen bayan parfümü araştırmaya başladım. kalıcı olmasını istiyorsak EDP almalıymışıs onun parfüm içeriği %51 miş EDT ler yanlış hatırlamıyorsam %5 miş yani kalıcılığı az. tenine uygun olanıda denemen lazım çünkü ten rengine göre riskli olabiliyor. mesela bende buğday tenliyim ama her buğday tenliye olan parfüm bana gitmiyor

Okadr zor ßeğeniorumki:) satıcıya ne önerirseniz çıkar desem 2 3 koku verio enazndan burdan sorup o kokulara bakmayı tercih ettim bende canım:) neden bilmiorum sanki hiç bi koku tenime gitmior :) yani güsel bi koku bulsam orjisini bile alıcam parama kıyıpp :) ama yookk bugüne kadr nerden baksan 50 koku kullanmşmdr yoook yok yok:) ewet kötü diil güseller belki ama aradığım gibi diiL:)))

bende aynı durumda olduğumdan yıllarca erkek parfümü kullandım :) calvin klein euphoria sını da daha yeni aldım. tenime gitti gibi. kalıcılığı da süper. sanırım ödüllü bir parfümmüş. denersin belki senin tenine de uyar :34:

bende aynı durumda olduğumdan yıllarca erkek parfümü kullandım :) calvin klein euphoria sını da daha yeni aldım. tenime gitti gibi. kalıcılığı da süper. sanırım ödüllü bir parfümmüş. denersin belki senin tenine de uyar :34:

bu kokuyu iş arkdşm kullanıordu :) bi süre soramadım çekindim nendense sonra öğrendim euphoriaymş:)))))) hemen gittim aldımmm aynısınıı ama :( olmadııı o sıkınca koku bir güsel kokuor kii heryeri sarıyor ben skınca basım ağrıOr öle ağır geldiki bana:(

bu kokuyu iş arkdşm kullanıordu :) bi süre soramadım çekindim nendense sonra öğrendim euphoriaymş:)))))) hemen gittim aldımmm aynısınıı ama :( olmadııı o sıkınca koku bir güsel kokuor kii heryeri sarıyor ben skınca basım ağrıOr öle ağır geldiki bana:(

aynı ben :) bende başkasında çok beğenirdim öğrenir gidip denerdim. ilk sıktığımda güzel olurdu sonra acaip kötü kokmaya başlardı ama bunda öyle olmadı. tenim gariptir biraz benim. sanırım seninde öyle. erkek parfümü dene :) kullandıklarımı yazayım DG The One, Blv, YSL La Nuit De L'Homme, Lacoste Challenge hepsinide kullandım çok da memnundum. bu sefer bayan parfümü deniyim dedim inşallah bitene kadar kullanabilirim. aaa bide bayanda GUCCI Envy dene. piyasadan kalkmaya başladı ama heryerde bulamayabilirsin envy me var onu pek beenmemiştim envy daha güseldi

Back