herkese merhaba....
bu anketime katılırsanız çok mutlu olurum, bana yardımcı olmuş olursunuz açıkçası.
şimdiden herkese teşekkürler...
panik atak yaşamış biriyseniz burcunuzu tıklarmısınız?
yada siz yaşamadıysanız panik atak yaşadığını bildiğiniz birinin burcunu tıklarmısınız?
herkese merhaba....
bu anketime katılırsanız çok mutlu olurum, bana yardımcı olmuş olursunuz açıkçası.
şimdiden herkese teşekkürler...
panik atak yaşamış biriyseniz burcunuzu tıklarmısınız?
yada siz yaşamadıysanız panik atak yaşadığını bildiğiniz birinin burcunu tıklarmısınız?
nereye tıklıycaz anlamadım ben
anket eklememişsiniz ama söyleyeyim
panik ataklıyım
annem öyle
3 teyzem öyle
kız kardeşim öyle
en yakın arkadaşım öyle
ve bir teyzem hariç hepimiz yengeç burcuyuz
bir ilgisi var mı bilmiyorum ama hassas insan burcu işte.
Ben anketi göremiyorum hala @meyra ama annem panik atak hastası OĞLAK burcu bende anksiyete bozuklugu var YENGEC burcuyum.
meyracim esim yengec burcu tikladim yengec burcuna :)
Meyracım bende tam emin olmamakla birlikte böyle bi durum yaşadım. Kaygıları hala devam ediyor.
Panik atak yazısını görünce bile rahatsız oluyorum oy kullandım ama panikle ilgili örnekler yazılacaksa bir daha giremem konuya
etkileniyorum çünkü
Başak burcuyum yükselenim yengeç. Bir etkisi var mı bilmiyorum.
Bu arada ablamda 5 sene önce yaşadı bu rahatsızlığı Balık burcu kendisi.
geçmiş olsun canım her ikinizede.
allah allah neden görünmediki caba sende anket? şuan bi sorun yok anket mevcut.:44:
tamam canım benim, teşekkürler:)
çok geçmiş olsun canım sizede, herşey bizim için, her derdin bi dermanı var.
yok panikle ilgili örneklerin olacağını sanmam bu topikte, sadece bi anket topiği canım benim.
çok teşekkür ederim, kocaman öpüyorum
burçla ne ilgisi var anlamadım ama tıkladım... genetik şeyler bunlar ki öyle genellemek ne kadar doğru.. hadi mesleğe yaşa göre olur da burca göre pek bilimsel olmaz gibi geldi..
meyracım bende tıkladım ama panik atağın burçla alakasını anlıyamadım....bi anlatsan...
meyracım bendede anksiyete bozukluğu var boğa burcuyum..annemde panik atak hastası yay burcu....
Sağol canım benim. Bende öyle düşünüyorum. Bunları yaşamam gerekiyormuş yaşıyorum. Her şey Allah'tan..
Derdi veren dermanını da verir elbet.
Bende geçenlerde bu tarz rahatsızlıklarda burçların etkisi var mıdır acaba diye düşünüyordum. Bakalım sonuçlar nasıl olacak. Takipteyim :)
Bende öpüyorum canım
Bence güclü burclarda cikmiycak bakalim...
Yogunluk olan burclar genelde coook hassas olan burclar, coook duygusal olan burclar olmus gibime geldi...
ama tabikide genelleme yapamayiz ama etkisi var diye dusunuyorum ben...
Meyracım kayınvalidem de var sanırım biraz ama dogum gununu bilmiyorum ogrenıp ona gore burcunu soylerim
Selam.
Canım yakın arkadaşım çok ağır geçirdi panikatak olayını.Çok zor bir durum...
Allah hayırlı şifalar versin tüm hastalara...
Arkadaşım boğa burcu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?