• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu özelligimden nasil kurtulabilirim hep hayal kirikligi yaşıyorum

berenns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
18
11
3
25
Benim çok kötü bir özelliğim var. Bana ilgi gösteren ya da 2 saniye göz göze geldiğim herhangi birinden çok çabuk etkileniyorum sürekli onu düşünüyorum. Yani tanımadığım ama en ufak bir etkileşimde bulunduğum kişilerden hemen hoşlanıyorum eğer bu kisiyle sürekli aynı ortamdaysak duygularım daha da yogunlasiyor. Bugüne kadar hiç ilişkim olmadı ve hiç sevilmedim bu yüzden mi böyle bilmiyorum ama bu durumdan sıkıldım artık çünkü herkesi kendime aşık sanıp sonra hayal kırıklığına uğruyorum.

Hep söylediğim bir şey var eşime, öyle insanlar var ki nezaketen sandalyesini çeksen bana ilgi gösteriyor der dikkat et diye. Kızım senmişsin o :skandal:😂
Şaka bi yana, bence altında yatan geçmişinle ilgili bir durum vardır mutlaka. Pek sağlıklı bi durum değil. Bence üstüne düşmelisin. Durumu burda açabilmek bile büyük cesaret sizin için, takdir ettim. ❤️

Ben de aleni gelip senden hoşlanıyorum demeyen, öpmeye çalışmayan kimseyi benden hoşlanıyor kabul etmedim yıllarca

Senin tam tersinim yani 😃
Çünkü insanlar nazik olabilir, sadece muhabbetimi seviyor olabilir vs
Sana da tavsiye ederim

Back
X