Düğün bu özel günde kullanacağımız parfümü paylaşalım

emporio armani diamonds elle edt yi kullanıyorum ve emporio armani diamonds elle edp yi..kınamda ilkini düğünümde ise ikinciyi kullandım..

Ben de Carolina Herrera'yı kullanmıştım..

$c7bf6513c04cd36b9ee9864e40f5faf9_93284318761295955316.jpg

Estee Lauder - Beyond Paradise , çiçek kokusu.. başta ağır gelebilir fakat biraz bekleyince muhteşem ve çok kalıcı bir parfüm..
chanel- coco mademoiselle
estee Lauder - sensous , 2 bucuk yıl önce çıkan hafif ve kalıcı bir koku çok güzel bir kokusu var..

Bunlardan biri olacak.. Fakat ben Beyond paradise düşünüyorum kalıcılığı acısından :)

Birde herkese düğün günü Eau de toilette tür kokuları değil eau de parfum kokularını öneriyorum.. :KK17:

ben parfüm alırken sevil parfümerideki çalışan FLOWERBOMB'I gelin parfümü olarak sattıklarını söyledi ve gerçekten mükemmel büyüleyici bi koku kesinlikle onu kullancam,sadece sevil parfümeri de satılıyor ama....kokusuna bakın derim...:KK69::KK69:

hımmm merak ettim şimdi fiyatınıda yazarmısın bu parfümün:nazar:

kızlar kesinlikle düğününüzde yeni bir koku denemenizi tavsiye ederim.

hem eşim hem de ben yeni parfüm almıştık. kına düğün balayı.. bütün o süreç o kokuya saklanıyor sanki.

suan o parfümümü kullanmaya kıyamıyorum, kokladıkça o günler aklıma geliyor.

hatta kıyamıyorum kullanmaya

kesinlikle tavsiye ederim.

donnakarana bdileshion. tıpkı yeşil elma gibi kokuyo harika bi kokusu var. şiddetle öneririm kızlaaarr :KK9:

kızlar kesinlikle düğününüzde yeni bir koku denemenizi tavsiye ederim.

hem eşim hem de ben yeni parfüm almıştık. kına düğün balayı.. bütün o süreç o kokuya saklanıyor sanki.

suan o parfümümü kullanmaya kıyamıyorum, kokladıkça o günler aklıma geliyor.

hatta kıyamıyorum kullanmaya

kesinlikle tavsiye ederim.

hımmm hiç böyle düşünmemiştimm :44:
çok mantıklı aslındaa :KK12:
hep o günleri hatırlatacak özel bir kokumuzun olması çok romantik olabilirrr :KK16::KK16::KK16:

yves roches evedence çok seviorum ben

Eklentiler

• $20091020105221381.jpg
    $20091020105221381.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 101
X