Düğün bu özel günde kullanacağımız parfümü paylaşalım

sevilco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
668
0
arkadaşlar lütfen, bu gün kullanmayı düşündüğümüz ve beğendiğimiz kokuları paylaşalım:KK3:

bnde takip etcem bu topiği belki güsel parfüm bulurum ama size bi önerim var kızlar...Muhakkak deneyin
$Herve-Leger-fragrance-15101.jpg

ıncandessence, avonun bu kokusunu yeni keşfettim düğün günü için düşünüyorum ama karar vermedim daha

benim 2 senedir yaz parfümüm davidoff cool water
gecen temmuzda dugunumde de onu kullandım
uzerıne hic düsünmemisim fark ettim simdi de
ama bir kuzenim
son anda yanında varmıs boyle kocaman sungerli bir seyle geldi
kollarıma sırtıma filan surdu
cok hafif parıltı verdi ve cok cok hafif kokusu vardı parfumle
karısmayan
guzel bir seydi adını bulursam yazarım
sephorada var sanırım

Son düzenleme:
koklayanlar, kullananlar söyleyebilir mi ağır mıdır kokusu?
yaz için nasıl bi kokudur

benimde aklımda birkaç gündür, krem şeklinde olan parfümler var. tam olarak ismi ne bilmiyorum ama düğün gecesi için çok hoş olur diye tahmin ediyorum.:KK69:
tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı acaba?

ben parfüm alırken sevil parfümerideki çalışan FLOWERBOMB'I gelin parfümü olarak sattıklarını söyledi ve gerçekten mükemmel büyüleyici bi koku kesinlikle onu kullancam,sadece sevil parfümeri de satılıyor ama....kokusuna bakın derim...:KK69::KK69:

Burberry Touch For Women
Eşsiz ve evrensel kadınsılık. Rahatlık ve samimiyet sunan bir koku. Parlak oryantal karışım, saflığın ve zevkin ışıltılı imzasını ortaya çıkartır. Vanilya ve erz ağacı içeren bir bayan parfümü
$burberry-touch.jpg

Dkny cok ferah hafif bir kokusu var, Chanel tatli bir kokusu var, Ikisinden birisi olucak sanirim,

Slm cnm ben yeni bir parfum aldım oldukca hos avonda fergie nın parfumu var outspoken intense cok hos bır kokusu var bıraz lıttle black dressı andırıyor bırazda celebreyı cok hos bır parfum. Ben outspoken ı kullanıcam düğünümde.

Son düzenleme:
X