Bu oyuncağı nerden bulabilirim uygun fiyatlı bilenler bana yardım edebilir mi 🩷

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.708
1.419
Kızlar selam,

Geçen gün arkadaşıma gittim zamanında çocuğu için marketten bir kedi oyuncak almış.
fiyatı da çok uygunmuş

Kedi ses çıkarıyor ve yürüyor. Kasım indirimlerinden bir online alışveriş sitesinden 200 TL ye bir kedi oyuncak aldim ama gözlerinden ışık çıkıyordu çocuğum çok korktu geri iade ettim.

Bu ay ek gıdaya zamanı mama sandalyesi ek gıda ürünleri maması biberon değişiklikleri vb derken çok masraf oldu.

Dun 6 ay kontrolü sonrası baktım bir oyuncakcida küçücük bir oyuncak 800 TL dedi çok fazla geldi alamadım.

Tecrübeli arkadaşlarım sizlerde var mı öyle uygun fiyattı ses çıkaran peluş kedi bilgisi marka önerir misiniz bende ondan alayım.

Evet klasik bir semt pazarında bile kedi, köpek versiyonu var bunun. Hatta bazen yol kenarında satan satıcılar bile oluyor :) bizim bakıcı ablamiz da kızıma köpek almış kedinin aynısı. Çok seviyor 😁
Cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum😍 pazardan alayım hiç yoktan 200-300 TL daha uyguna gelir insallah başka bir ihtiyacı kapatırım onunla
Hiç aklıma gelmemişti iyi ki açmışım konu, insan tecrübesiz olunca böyle oluyor 😍

X