• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu Oturma Gurubunu İstiyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ikiside harika ben köşe takımı hastasıyım ama burdaki ilk resim güzel daha güzel köşe takımları var araştır biraz daha bence canım

Kızlaaaarr o oturma grubunun markasını söyleyebilecek bi de nerede bulabileceğimi söyleyebilcek var mı aşık oldum resmen :)))

Kızlaaaarr o oturma grubunun markasını söyleyebilecek bi de nerede bulabileceğimi söyleyebilcek var mı aşık oldum resmen :)))

Arkadaşım ben sana söyleyeyim o oturma odası gurubuda köşe takımı da Saloni ürünü. Ve oturma odasının adın Saloni'nin Bugatti ürünüdür.

Gerçi sen kararını vermişsindir ben yine de yazayım bence oturma gurubunu al canım hem çok şık hem çok kullanışlı köşenin okadar albenisi yook bence

Dekorasyonla ilgili küçük bir tiyo vereyim size ..

anladığım kadarı ile oturma odasına düşünüyorsun bu guruplarını Siz o oturma gurubunda saydığınız kadar parçayı aynı mekanda kullancak iseniz eğer demekki büyük bir mekan

orada tek başına köşe koltuk çok küçük kalır metre kare hasabı yapıyorsunuz umarım çünki mağazalarda ürünler daima küçük görünür . yok hayır benim odam geniş diyorsanız size başka bir çözüm sunmak isterim ...

İkisi arasında kararsız kalmak yerine köşe koltuğu oturma gurubu modelinden yaptrın ve karşısında teklisinden yada üçlü kanepesinde ileve ettirin hem köşeniz olsun hem koltuğunuz ne dersiniz ...
Tabi bu söylediklerim mekanın ebatları ile ilgili

Dekorasyonla ilgili küçük bir tiyo vereyim size ..

anladığım kadarı ile oturma odasına düşünüyorsun bu guruplarını Siz o oturma gurubunda saydığınız kadar parçayı aynı mekanda kullancak iseniz eğer demekki büyük bir mekan

orada tek başına köşe koltuk çok küçük kalır metre kare hasabı yapıyorsunuz umarım çünki mağazalarda ürünler daima küçük görünür . yok hayır benim odam geniş diyorsanız size başka bir çözüm sunmak isterim ...

İkisi arasında kararsız kalmak yerine köşe koltuğu oturma gurubu modelinden yaptrın ve karşısında teklisinden yada üçlü kanepesinde ileve ettirin hem köşeniz olsun hem koltuğunuz ne dersiniz ...
Tabi bu söylediklerim mekanın ebatları ile ilgili

Yok yok benim oturma odam büyük fln değil onun için takımın bir tane teklisini almadım. Oturma odam yada salon olarak 2 ayrı yerim yok. Oturma odam var sadece yani evim 2+1 ve salonum 21m2 ve amerikan mutfak. Mutfakta 10m2 toplam olarak 31m2 ye geliyor ama bu oturma odası grubu benim için ideal. Küçük olduğunu düşündüğüm için ben iki teklilerden 1tanesini almadım. Yani klasik bir takımda 2 tekli 1 üçlü 1de ikili takım yokmudur. Ben küçük olduğunu düşündüğüm için 1 tekli takımı almadım kısacası :)
Ama beni şimdi çok tedirgin ettin arkadaşım yaa sığmazsa çok üzülürüm...:gitme:

Canım çok güzel bir seçim yapmışsın.Bence tekliyi 1 tane almakla iyi etmişsin.Ne kadar çok eşya o kadar kalabalık gösteriyor odayı ve odanın ferahlığını yok ediyor.Köşe takımı konusuna gelince benim nişanlımda köşeli istiyor ama ben oturma grubunun daha güzel olacağına inanıyorum.Ben ikna edemedim umarım senin istediğin olur.Güle güle oturmak nasip etsin :)

bende az önce kocam bir melekte gördüm buna benzer bir köse takimi..

cok begendim köse takimini.

Ayrica aldiklarin hayirli olsun canim,güle güle eskitin

Back
X