Şuanki durum... Arkadaşlar yoğun bir pazarlık sonucu bu oturma grubunu 1 tane çiftli 1 tane üçlü ve bir tane tekli koltuğu olmak üzere 2.650ye aldık. Önceden pazarlık yaptığımız için bu kadara düşürdüler normalde peşine 3000 lira dediler. :) önceden sorduğum için şanslıyım yani :) şuanki fiyatı ilgilenenler için söylüyorum peşine 3000e kadar iniyorlar en son konuştuğumuzda. Taksitli ise 3650 idi. Koltuk takımın yastıkları büyük ve küçük kırlent yastıkları turkuaz çiçekli olanından diğer yerleri aynı renk. Odamda biraz renk olsun istedim. Perde kanatlarınıda turkuaz ve kahveli bir renk seçtim... Yani kısaca bu takımı aldımmmmmm
Eski zaman :)) Arkadaşlar evimde salonum yok sadece oturma odam var onun için 2 seçenek sunuyorum biri köşe takımı diğeri normal oturma grubu ikiside saloni'nin ürünleri nişanlım köşe istiyor bende ısrarla oturma grubunu istiyorum sizde hangisi daha kullanışlı olur ve bu takımlar arasında en güzeli hangisi sizce...:lepi:
Valla arkadaşlar çok teşekkür ederim hem beğenmeniz istediğim ürünü hemde benim gibi koltuk takımını seçmeniz içime su serpti hepinize çok teşekkür ederim
Arkadaşlar oturma grubu ile köşe takımın fiyatları aynı 3000 lira dediler bana renk seçenekleriniz var ve harika ikiside o kadar rahatki anlatamam almayı düşünenler varsa tavsiye ederim şiddetle :)