Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu Oturma Gurubunu İstiyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

grafiker17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
151
2
118
40
Çanakkale
Şuanki durum...
Arkadaşlar yoğun bir pazarlık sonucu bu oturma grubunu 1 tane çiftli 1 tane üçlü ve bir tane tekli koltuğu olmak üzere 2.650ye aldık. Önceden pazarlık yaptığımız için bu kadara düşürdüler normalde peşine 3000 lira dediler. :) önceden sorduğum için şanslıyım yani :) şuanki fiyatı ilgilenenler için söylüyorum peşine 3000e kadar iniyorlar en son konuştuğumuzda. Taksitli ise 3650 idi. Koltuk takımın yastıkları büyük ve küçük kırlent yastıkları turkuaz çiçekli olanından diğer yerleri aynı renk. Odamda biraz renk olsun istedim. Perde kanatlarınıda turkuaz ve kahveli bir renk seçtim... Yani kısaca bu takımı aldımmmmmm

Eski zaman :))
Arkadaşlar evimde salonum yok sadece oturma odam var onun için 2 seçenek sunuyorum biri köşe takımı diğeri normal oturma grubu ikiside saloni'nin ürünleri nişanlım köşe istiyor bende ısrarla oturma grubunu istiyorum sizde hangisi daha kullanışlı olur ve bu takımlar arasında en güzeli hangisi sizce...:lepi:

Eklentiler

• $adsız.webp
    25 KB · Görüntüleme: 206
  • $1.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 214
Son düzenleme:
ay ikiside çok hoş bence bende köşe takımlarını severim ama oturma grubu daha güzel durmuş..

ikisi de muhtesem ama oturma grubu daha güzel.eger sadece oturma odanız olacaksa bu daha kullanışlı olur diye düşünüyorum

bence oturma grubu olan diğer türlü olsa değidin gibi sorun olmaz misafir gelice iç içe nasıl oturacaksınız köşe takımında

Valla arkadaşlar çok teşekkür ederim hem beğenmeniz istediğim ürünü hemde benim gibi koltuk takımını seçmeniz içime su serpti hepinize çok teşekkür ederim

Köşe koltuğun modası gene geçecek 10 yıl önce de böyle modaydı hatırlarsınız

En iyisi oturma grubu alman olur ki model de gayet rahat

benim kardeşim 1 aylık evli ve ilk modeli kullanıyor süper oldu evi çok yakıştı salonuna:)

netten katoloğuna baktım ve cidden birçoğu çok güzel. peki fiyatları nasıl saloninin??

şimdiki köşelerde güzel ama
senin seçeneklere bakarsak oturma grubu daha ağır basıyor
değişik bir duruşu var

Arkadaşlar oturma grubu ile köşe takımın fiyatları aynı 3000 lira dediler bana renk seçenekleriniz var ve harika ikiside o kadar rahatki anlatamam almayı düşünenler varsa tavsiye ederim şiddetle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…