O olmezay Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2008 1 0 16 Ekim 2009 Konu Sahibi olmezay #1 El örgüsünde ön ve arka sıralarda ilmeklerin arka biritlerine sağdan sola batıp, yüz örülerek hazırlanan işin örneğinin adı nedir? cevaplarınızı bekliyorum
El örgüsünde ön ve arka sıralarda ilmeklerin arka biritlerine sağdan sola batıp, yüz örülerek hazırlanan işin örneğinin adı nedir? cevaplarınızı bekliyorum
A acigul Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 679 7 17 Ekim 2009 Konu Sahibi olmezay #2 resim olsaydı sanırım daha kolay olurdu bulmak :1no2:
gulnagme hokus pokus :) Kayıtlı Üye 26 Eylül 2009 391 8 18 Ekim 2009 Konu Sahibi olmezay #3 evet dediğini anlamadım resim koy
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 49 18 Ekim 2009 Konu Sahibi olmezay #4 olmezay .!.: El örgüsünde ön ve arka sıralarda ilmeklerin arka biritlerine sağdan sola batıp, yüz örülerek hazırlanan işin örneğinin adı nedir? cevaplarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Bulmaca sorusu gibi olmuş.Kaç harfli bunuda söyleyin baride çözmesi kolay olurkaydirigubbakcemile3
olmezay .!.: El örgüsünde ön ve arka sıralarda ilmeklerin arka biritlerine sağdan sola batıp, yüz örülerek hazırlanan işin örneğinin adı nedir? cevaplarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Bulmaca sorusu gibi olmuş.Kaç harfli bunuda söyleyin baride çözmesi kolay olurkaydirigubbakcemile3