• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Organizasyonda Bir Tuzunuz Olmalı

bilgeabla

Önemsenmek güzeldir :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
42
1
46
17.o1.2o16 - Pazar günü beyimizin ilk doğumgününü kutlayacagız. Erkek arkadaşı adayım, benim bugün evime gittiğimi sanıyor. (Üniv.tatili) Ama öyle birşey yok Gelmesin diye gidiş saatine 14.oo dedim. Terminale gelmiş ama ben 12.oo'de yola çıktığımı söyledim. Çok kızdı yalan söyledim diye. (Teklif edecekmiş meğerse ) Neyse doğumgünü yaklaşıyor diye gitmek istemedim. Şimdi onun için neler yapabilirim? Karşısına nasıl çıkabilirim? Allah nasip ederse evlilik yoluna açılan bu kapıda yanımda olur musunuz?
Ev arkadaşları var. Henüz tanısmadık. Onlara ulaşıp ortak bir plan yapabiliriz. Böyle bişey hiç beklemez ve kalabalık olduğu için mutlu olur. (KocanKadarKonuş filmini izlerken kizin çocuğa arkadaslariyla kalabalik yapılan süprizini gördüğünde "böyle bir doğumgünümüz olmadı" ifadesini kullanmıştı.)

Dipnotları düşelim:) :
*Kendisi koyu Fenerbahçeli bende bir o kadar Beşiktaşlı.
*o6.Ocak'ta d.günümde özel dolum bir parfüm ve içi çikolata dolu bir kutu hediye etmişti.
*İkimiz de 3.sınıfız yani artık bir iliskinin bilincine vararak evliliğe giden bir sürecteyiz.
*en önemlisi ben onun ilkiyim..:)

Back