• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu önyargı neden?

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Önce ki başlığımda 10 yorumdan 8'i bu yaşta ne ilişkisi senin neyine, Allah katinda nasil hesap vericeksin,5 sene daha bekleyemedin mi gibi yorumlar. 17 yaşında olabilirim hata yapmis olabilirim ama bunu yargilayarak dile getirmenize lüzum yok. Ben ne kizlar biliyorum daha 14 yaslarinda manitacilik işi kovalayan veyatta masum ayagina yatip ben yapmam etmem diyen kizlar erkekten erkege atlayan kizlar...:KK14: Ilk sevgilim ilk asik oldugum insan diye kendimi kaptirdim karsi koyamadim ama herkes hatalarindan ders alir yargilayarak kimseye bisey ogretemezsiniz,iyi geceler.

Önce ki başlığımda 10 yorumdan 8'i bu yaşta ne ilişkisi senin neyine, Allah katinda nasil hesap vericeksin,5 sene daha bekleyemedin mi gibi yorumlar. 17 yaşında olabilirim hata yapmis olabilirim ama bunu yargilayarak dile getirmenize lüzum yok. Ben ne kizlar biliyorum daha 14 yaslarinda manitacilik işi kovalayan veyatta masum ayagina yatip ben yapmam etmem diyen kizlar erkekten erkege atlayan kizlar...:KK14: Ilk sevgilim ilk asik oldugum insan diye kendimi kaptirdim karsi koyamadim ama herkes hatalarindan ders alir yargilayarak kimseye bisey ogretemezsiniz,iyi geceler.
Konu ne?
Derdin ne?
17 yaşında da aşık olabilirsin...

Konu ne?
Derdin ne?
17 yaşında da aşık olabilirsin...
Konu 3 senedir tanidigim bir cocukla birliktelik yasamam oldu maleseef. Yaptığımdan pisman olsam bile baskalari tarafindan senin neyine gibi cumleler duymak yeterince kotu ediyor

14 yaşında bir kızın aşık olması da normaldir.

Ergenlik aşkın, ilişkilerin tecrübe edildiği bir yaştır.

Ve zaten normali de budur.

Gayet gelişimsel/normal bir süreç yani.

14 yaşında bir kızın aşık olması da normaldir.

Ergenlik aşkın, ilişkilerin tecrübe edildiği bir yaştır.

Ve zaten normali de budur.

Gayet gelişimsel/normal bir süreç yani.
Tabiki de mesel ben o yaşlarda iken hocam bana cok karizma gelirdi cocukluk iste :işsiz:

peki sorun nedir? biz nasıl yardımcı olabiliriz?

eğer pişmanlık duyuyorsan; duyma.
yaptığın ve yaşadığın herşeyden sadece ders çıkar kendine.

Hayat senin istediğini yaşa ama çizgin başka kızların neler yaptığı olmasın. Kendi doğrunu kendin belirle. Çok fazla Keşke demeyeceğin bir hayatın olsun :KK66:
Baska kizlardan ornek vermek istemezdim ama oyle yorumlar oldu ki sanki bir tek ben yapmisim gibi canimi sıktı haliyle :işsiz::işsiz:

Burada konu açtığınızda her türlü yorum geliyor.. yardimci olmaya çalışan, alay eden, öylesine konuyu çekistiren ya da biraz olsun üzüntünü hafifletmeye çalışan da oluyor..
Sen zaten Üzgün ve pismansin sanırım.. unutmak ve güçlü durmak zamanı.. kalabalık bir ortamda bunu paylaştığında seni üzecek şeyler de duyacaksın.. yine de belki ileride iyiki duymuşum bu eleştirileri de diyebilirsin..
Gencsin hataydi diyorsan da üzme kendini değildi diyorsan da çok kurcalama.. hersey insanlar için..

peki sorun nedir? biz nasıl yardımcı olabiliriz?

eğer pişmanlık duyuyorsan; duyma.
yaptığın ve yaşadığın herşeyden sadece ders çıkar kendine.
Cok iyi ders cikardim zaten bir daha ayni hataya dusmek bile istemiyorum sadece atlatmam lazim hala aklim almiyor hangi vicdanla beni kullanabildi

Konu ne ulusa seslenis konusmasi yapip iyi geceler dilemissin:KK76:
Sanada iyi geceler:işsiz:
Konu sevdigim cocukla birliktelik yasamam ve sonradan beni kullandigini soylemesi asil olayi buraya yazinca baya tepki geldi bu yani

14 yaşında bir kız çocuğunun ilişki yaşaması istismardır. 18 yaşından önce bir kızın ya da erkeğin ilişki yaşaması kesinlikle yanlış bir olay.
Fakat olan olmuş yapacak bir şey yok. Artık önüne bakıp hatalarından ders çıkar ve bir daha hataya düşme, ailenin de mutlaka haberi olsun.

Helal sana be..Takma kafana diyecektim, anlamazsın sandım.Bence buradaki çoğu kişiden akıllısın. Bi karar almışsın, uygulamışsın, kendin olmuşsun, rol yapmamışsın.Bunda utanacak bişey yok ki..Senin bedenin senin seçimin.Bu sensin.Niye başkası olasın.Hepimiz tekiz, hepimiz özeliz, hepimiz değerliyiz.İnsandan daha değerli bişey mi var ya..Sanki asrın hatasını yapmışsın da..
Seni yargılayanlar, seni zaten kendi beyinleriyle yargılamıyorlar, tıpkı kendi istedikleri hayatı yaşayamadıkları gibi..Elalemin aklıyla yargılanmayı kabul etme asla.Fikirler önce düşünce süzgecinden geçsin,doğrusu yanlışı elek üstünde belli olur... Aslan gibi kızsın, tuttuğunu koparırsın bence.Ha elinin kiri demişmiydim...Yıka geçer

Son düzenleme:
ben ne kizlar biliyorum 14 yasinda sunu bunu yapiyor demissinde sende 17 yasindasin farkindamisin yani onlar kadar kucuksun olmus birseyler yasamissin zarari yine kendine olmus umarim ders cikarirsin ve daha emin adimlar atarsin 30 larina dogru daha cok pismanlik hissediyorsun bu yaslarda yaptiklarina o sahislada birdaha gorusme

14 yaşında bir kız çocuğunun ilişki yaşaması istismardır. 18 yaşından önce bir kızın ya da erkeğin ilişki yaşaması kesinlikle yanlış bir olay.
Fakat olan olmuş yapacak bir şey yok. Artık önüne bakıp hatalarından ders çıkar ve bir daha hataya düşme, ailenin de mutlaka haberi olsun.
5 gün sonra 18im hükmen.
Ben hala kendimden utaniyorken aileme nasil dile getirebilirim ki bu olayi

Back