• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bu önlüklerden türkiyede var mı?

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
kızlar yabancı bir blogda gördüm bunu
türkiyede var mı acaba
hem kendi kendine yemek yerken hem de resim boyama yaparken kullanışlı olur
gören bilen duyan var mı, yurt dışında eşimin akrabaları var onlardan mı istesem acaba

anaokulu ögretmeniyim buna benzer önlükler var tr de ben faaliyet yaptırırken kullandırıyodum büyük kırtasiyelerde bulabilirsin....

biraz el becerin varsa bu tarz bisey yapilabilir geldi bana..
ama varmi yokmu bilemicem

var canım hemen hemen her yuvada bunlardan kullanılıyor çocukların yakasına sulu boya yaparken takılıyor...bütükj kırtasiyelerde ararsan bulursun....

var füsfüscüm ablamın kızlarında var carrefourdan bir mağazadan almış ama hatırlamıyor şuan da yanımda da ona sordum ..

Canım biz ek gıdaya geçtiğimizden beri kullanıyorum. Özdilek, Kipa vs büyük marketlerde Sevi bebenin bu ürünlerinden bulabilirsin. Başka markalarında var ama ben Sevi bebeninkini çok rahat kullandım. Makinada yıkanabiliyor.

kollu_musamba_onluk linke bir bak. Çınar iki sn içinde arkasındaki cırt cırtı söküyordu. Ben cırt cırtını uzattım sonuç değişmeyince arkasına kurdele yaptım. Umarım Defnoş böyle haylazlıklar yapmaz :)))

canım ben toyikden 15 tl'ye kolsuzunu aldım sevi bebenin gerçekten çok kullanışlı benim kızım daha küçük ama mama yerken bütün üstünü kirlettigi için çok iyi oldu çok kullanışlı yıkama derdide yok siliyosun bitiyo toyikide var

ay kızlar çok ama çok teşekkür ederim
ümitsizdim ve bu kadar cevap beklemiyordum çok sevindim
küçük yerde yaşayınca böyle şeyleri ancak nette görüyoruz işte
neyse mahrumiyette son günler artık
ikeaya zaten gideceğiz raf masa sandalye falan bakacağım, önlüğe de bakarım
orda bulamazsam diğer söylenen yerlere ve internet sitelerine de bakarım, sağolun hepiniz
aslında dikilebilir ama muşamba olması önemli benmim için
onu da dikmek zor olur diye düşündüm

canım büyük marketlerde var sanırım çünkü bende önlük araken bu tür bişey görmüştüm ama ozmanlar ben daha küçük bir önlük arıyordum.....

Back