• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu olsun istiyorumm .( yardım

evet bence de 6.3 koyu gelir en az 7 numarayla başlaması lazım bu resimlerdeki renklerin tutması için.turunculuğu yoketmek istiyosan loreal 7.1 veya 8.1 olabilir çok çok açık olmuyo bunlar da
ayy aldım bile ben 8.3 aldım .. inş. güzel olur da tutar .. aslında öyle çok bi görünür turunculuk yok .. artık bayağı bi aktı boya .. sadece ara yerlerde kaldı .. hadi bakalm görcz artk .. sağol .. tutmazsa da bu dedklerni alcm kıss .)

kızlar benimde denemedğim saç rengi kalmadı.ve saçlarımın yıpranmasıda cabası:(((haziran ayında kardeşimin düğünü var saç rengi arıyorum.beyaz tenliyim.önerilerinizi bekliyorum..karamel bakırın turuncuya çalanını denemmek istiyorum.ne dersiniz?

beyaz tenlysen bu hoş olablr bence ..
images

o koyduğun sarı tonununu istiyorsan açık sarı falan yapman lazım o renk bayaaaaa bi açık çünkü:53:

o koyduğun sarı tonununu istiyorsan açık sarı falan yapman lazım o renk bayaaaaa bi açık çünkü:53:

evt bn de öyle düşündm loreal paris 8.3(koyu sarı dore) aldm ki doğal saç rengmi yakalayablym .. bikaç zaman sonra da dore sarı alp vurmayı düşnyrm nasl olr ki bilemedm ben onu .( :17:

Doğal canım.... :)

hımm .. Allah vergsi .)

images
sac-rengi.jpg
images

işte bunlar şmdi saç rengme çok benzyen resmler .. tıpa tıp benzyo dyeblrm .. :35:

ben boyamaktan anlamam pek ama renk cok guzel bı renk ama onemlı olan yuzune gıtmesı bence ,coğu renk guzel ama gıtmeyen bı yuze yapınca cırkın gelebılıyo

ben istiyorum bu rengi 2 hafta boyadım saçımı ama tutmadı hala bal köpüğüne yakın bi renk bu onunla boyadım ama tutmadı. sen boyadın mı canım tuttu mu tutturan var mı acaba off yardım nolur :(

ben boyamaktan anlamam pek ama renk cok guzel bı renk ama onemlı olan yuzune gıtmesı bence ,coğu renk guzel ama gıtmeyen bı yuze yapınca cırkın gelebılıyo
bence d o önemli ama gder dye dşnyrm çnkü beyaz tenlym ..

ben istiyorum bu rengi 2 hafta boyadım saçımı ama tutmadı hala bal köpüğüne yakın bi renk bu onunla boyadım ama tutmadı. Sen boyadın mı canım tuttu mu tutturan var mı acaba off yardım nolur :(
ben denemedm hla yarn inş artk denycm loreal paris 8.3le sonucu bldrrim

ayy çok guzel bı renk ,yanı cok guzel saç rengın var canım,saçın koyu renk mı normalde
yo koyu renk değl normalde açık kumraldm aralarda da altn altn ışıldayanlar vardı da sonra bi kına vurdum üstne bi de koleston açık kumral yiyince bu oldu .. Hoş rengi var evet ama ben de şu sarya taktm kafayı tam sarı değl yani istedğm açık karaml ama olmuyr bi türlü .) .(

evt bn de öyle düşündm loreal paris 8.3(koyu sarı dore) aldm ki doğal saç rengmi yakalayablym .. bikaç zaman sonra da dore sarı alp vurmayı düşnyrm nasl olr ki bilemedm ben onu .( :17:

hımm .. Allah vergsi .)

canım benim de saçlarım şu an igoranın 8.50 ve 9.50 karışımı boyandı.. sonuç olarak ben de snein istediğin bir ton isterken, aynı senin saçlarının rengine sahibim ve ne yapsam ne yapsam diye düşünüp kaldım eğer bana boyadıktan sonra sonucu bildirirsen nasıl oldu ben de yapıcam sanırım boyayı almışsın ben alamadım bile kararsızım

bi açık küllü kumral yapayım diyorum bi o tutmaz koyu olur istediğinden hem yeşerir saçlarır diyolar sen git 9.0 sarı al diyolar arkadaşlarım falan ama kafam bayaaaa karışık şu an:15::15::15::15::15::15::15::15::15::15:

Son düzenleme:
Back