canım 6.3 ile istediğin rengi elde edebilirsin gibi geldi bana
dore tonları yeşilliği alır aksine. benim saçımda da küllüden kaynaklandığını tahmin ettiğim bi yeşillimsilik wardı koyu sarı doreyle boyadm geçti hatta resmiim şurda bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/428559-koyu-sari-dore-saclarim-resimli.html
peki kesin 6.3 le olur de mi?
çok teşekkür ama dore 'yine yeşillendi fındık dalları' dedirtmez mi? sitede hep doreli olanlar yeşertir denmiş ama??
6.3 dedğin hangi markanın bilemiyorum ama 6 numarası baya koyu gibi geldi bana gönderdğimm linkteki renge baktn mı o 8.3 mesela?
'doreli olan yeşerir' diyenler zaten foruma haybeye girenlerçok teşekkür ama dore 'yine yeşillendi fındık dalları' dedirtmez mi? sitede hep doreli olanlar yeşertir denmiş ama??
Vala benimki 1. fotodaki rengin aynısı :)
orijinali mi yoksa boya mı? boyaysa hangi marka hangi no?Vala benimki 1. fotodaki rengin aynısı :)
sanmıyorum hem saç rengin de koyu değil şu an sende güzel bir sonuç verir bence loreal istedin diye 6.3 dedim
saç rengi açık olduğu için koyu olmaz diye düşünüyorum ama sorun olacağını düşünürse bir miktar daha açıcı koyabilir ya da açıcısının yüzdesini arttırabilir
çok sağol deniycm bakalm inş olur .. ya yoksa diyorum ki kendi saç rengimden alym bi kutu onu boyym bikaç hafta sonra istedğm rengi vurym .. çünkü şimdi saçlarım turuncu gibi beğenmyrm ben yaa ne olcek blmyrm :84:şimdi baktım senin fotoğrafına çok hoş bir renk olmuş ama 8.3 değil o renk yani koyu tutmuş gibi geldi bana ama yakışmış
kolestondan da düşünüyorsan altın sarısı olabilir 6.3 koyu geldiyse
okumamışımdır veya gözmden kaçmıştr !!! insanlık hali'doreli olan yeşerir' diyenler zaten foruma haybeye girenler......dore sıcaktır,yeşil soğuk.....sıcak renkler soğuk tonları baskılar....bu kadar basit bişiy forumda farklı cümlelerle 50000 kez ifade edilmiş,ben dışındaki diğer üyelerce.....pes yani!!
loreal parisin .. evet baktım çok güzel olmuş istedğm saç rengi bu işte .. şimdi turuncu olduğu için korkuyorm tam tutmaz kabak gibi sırıtr diye6.3 dedğin hangi markanın bilemiyorum ama 6 numarası baya koyu gibi geldi bana gönderdğimm linkteki renge baktn mı o 8.3 mesela?
[loreal parisin .. evet baktım çok güzel olmuş istedğm saç rengi bu işte .. şimdi turuncu olduğu için korkuyorm tam tutmaz kabak gibi sırıtr diye
kızlar benimde denemedğim saç rengi kalmadı.ve saçlarımın yıpranmasıda cabası((haziran ayında kardeşimin düğünü var saç rengi arıyorum.beyaz tenliyim.önerilerinizi bekliyorum..karamel bakırın turuncuya çalanını denemmek istiyorum.ne dersiniz?
cevap bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?