• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu olsun istiyorumm .( yardım

brcbyl

Hesabı 2 kişi kullanıyor.
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
470
4
116
Erzurum
saçlarım kumraldı aralarda da sarışın sarışın duranları vardı fakat

Koleston-Sac-Boyasi-Seti-8-0-Acik-Kumral__33480385_0.jpg

bu boyayla boyadıktan sonra kızıllaştı :18:.. tamam ii tutuyo boya ama artık saç boyamı değiştirmeye karar verdim çünkü kuruttu saçlarımı :20:.. saçlarım bu renk olsun istiyorum:97: ;

coversv8dx6.jpg

böylee :14:

kumral-sac-rengi-2.jpg

böylee:26:

kumral-sac-rengi-1.jpg

böyleeli böylelii olsun istiyorumm ya çok şey mi istiyorum :25:.. ne olur yardım loreal excellence serisinden ne seçmeliyim :59:.. ne olur yardımm :58:

Son düzenleme:
ya lütfen yardım yaa :( :5: :2: yaa tamam loreal olmasa da olur koleston da olabilir .. yeter ki olsun :)

Son düzenleme:
6.3 dedğin hangi markanın bilemiyorum ama 6 numarası baya koyu gibi geldi bana gönderdğimm linkteki renge baktn mı o 8.3 mesela?

saç rengi açık olduğu için koyu olmaz diye düşünüyorum ama sorun olacağını düşünürse bir miktar daha açıcı koyabilir ya da açıcısının yüzdesini arttırabilir

şimdi baktım senin fotoğrafına çok hoş bir renk olmuş ama 8.3 değil o renk yani koyu tutmuş gibi geldi bana ama yakışmış:61:

kolestondan da düşünüyorsan altın sarısı olabilir 6.3 koyu geldiyse

çok teşekkür ama dore 'yine yeşillendi fındık dalları' dedirtmez mi? sitede hep doreli olanlar yeşertir denmiş ama??
'doreli olan yeşerir' diyenler zaten foruma haybeye girenler:33:......dore sıcaktır,yeşil soğuk.....sıcak renkler soğuk tonları baskılar....bu kadar basit bişiy forumda farklı cümlelerle 50000 kez ifade edilmiş,ben dışındaki diğer üyelerce.....pes yani!!

Vala benimki 1. fotodaki rengin aynısı :)
orijinali mi yoksa boya mı? boyaysa hangi marka hangi no? :34:

sanmıyorum hem saç rengin de koyu değil şu an sende güzel bir sonuç verir bence loreal istedin diye 6.3 dedim :61:
saç rengi açık olduğu için koyu olmaz diye düşünüyorum ama sorun olacağını düşünürse bir miktar daha açıcı koyabilir ya da açıcısının yüzdesini arttırabilir
şimdi baktım senin fotoğrafına çok hoş bir renk olmuş ama 8.3 değil o renk yani koyu tutmuş gibi geldi bana ama yakışmış:61:
kolestondan da düşünüyorsan altın sarısı olabilir 6.3 koyu geldiyse
çok sağol deniycm bakalm inş olur .. ya yoksa diyorum ki kendi saç rengimden alym bi kutu onu boyym bikaç hafta sonra istedğm rengi vurym .. çünkü şimdi saçlarım turuncu gibi beğenmyrm ben yaa ne olcek blmyrm :84:

'doreli olan yeşerir' diyenler zaten foruma haybeye girenler:33:......dore sıcaktır,yeşil soğuk.....sıcak renkler soğuk tonları baskılar....bu kadar basit bişiy forumda farklı cümlelerle 50000 kez ifade edilmiş,ben dışındaki diğer üyelerce.....pes yani!!
okumamışımdır veya gözmden kaçmıştr !!! insanlık hali :45:

6.3 dedğin hangi markanın bilemiyorum ama 6 numarası baya koyu gibi geldi bana gönderdğimm linkteki renge baktn mı o 8.3 mesela?
loreal parisin .. evet baktım çok güzel olmuş istedğm saç rengi bu işte .. şimdi turuncu olduğu için korkuyorm tam tutmaz kabak gibi sırıtr diye :52:

Son düzenleme:
peki sizce doreli bi boya saçımda doğalmış görüntüsü yaratır mı?:30:

[loreal parisin .. evet baktım çok güzel olmuş istedğm saç rengi bu işte .. şimdi turuncu olduğu için korkuyorm tam tutmaz kabak gibi sırıtr diye :52:[/QUOTE]

:D canım istersen saçının bi resmini koy bakalm nekadar turuncu diye bakır mı boyalıydı eskiden? loreal koyu sarı dore aslında bayaaaaa bi koyu oluyo beklersen yarım saat ışıltılı bi kahveye dönüşüyo ben 15 dk tuttum hemen yıkadm üstelik zeminimde baya açık bi tondu. 6.3 koyu geliyor bana okadar koyu istiyor musun? :53:

evet bence de 6.3 koyu gelir en az 7 numarayla başlaması lazım bu resimlerdeki renklerin tutması için.turunculuğu yoketmek istiyosan loreal 7.1 veya 8.1 olabilir çok çok açık olmuyo bunlar da

kızlar benimde denemedğim saç rengi kalmadı.ve saçlarımın yıpranmasıda cabası:(((haziran ayında kardeşimin düğünü var saç rengi arıyorum.beyaz tenliyim.önerilerinizi bekliyorum..karamel bakırın turuncuya çalanını denemmek istiyorum.ne dersiniz?

[loreal parisin .. evet baktım çok güzel olmuş istedğm saç rengi bu işte .. şimdi turuncu olduğu için korkuyorm tam tutmaz kabak gibi sırıtr diye :52:

:D canım istersen saçının bi resmini koy bakalm nekadar turuncu diye bakır mı boyalıydı eskiden? loreal koyu sarı dore aslında bayaaaaa bi koyu oluyo beklersen yarım saat ışıltılı bi kahveye dönüşüyo ben 15 dk tuttum hemen yıkadm üstelik zeminimde baya açık bi tondu. 6.3 koyu geliyor bana okadar koyu istiyor musun? :53:[/QUOTE]

walla 8.3 dendi diye aldım şimdi .. henüz boyamadm sabah yeni yıkadım saçlarımı o yüzden boyuymyrm şmdi .. yakın bi zamanda boyayp sonucu bildrcm inş. "resm koyamycm ama bunun gibi işte :
istediimsarengiyaseminets6.jpg

böyle işte.. ya aslında normal saç rengim açık kumraldı aralarda altın altın ışıldayanları vardı .. ben üstüne kına vurdum .. kına bayağı bi aktı gitti kalmadı denecek kadar .. sonra o kolestonu vurdum tam 3 kere 2-3 haftada bi vurdum .. sonra böyle kaldı işte .. şimdi de açık karamel istiyordm resimlerde de gördün zaten .. ama bi türlü tutturamıyrm ..

bu da benm istedğm
images

Son düzenleme:
kızlar benimde denemedğim saç rengi kalmadı.ve saçlarımın yıpranmasıda cabası:(((haziran ayında kardeşimin düğünü var saç rengi arıyorum.beyaz tenliyim.önerilerinizi bekliyorum..karamel bakırın turuncuya çalanını denemmek istiyorum.ne dersiniz?

cevap bekliyorum...

Back