- 5 Ağustos 2023
- 12
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi Busee991122
-
Öncelikle Cevabınız için teşekkür ederim Hiç öyle bir hap fln kullanmadım hamile olupta regl görenler fln oluyomuş okudukça daha da stres oldumÖyle hamile olmanız imkansız o köyü olmasının nedeni de antibiyotik doğum kontrol ve ya ertesi gün hapı gibi ağır ilaçlar kullanımı ve ya vücutta başka bir şeyden dolayıdır hamile olunca zaten regl kesilir koyu gelmez
Cevabınız için teşekkür ederim Miğde bulantısı korkuttu beni bir ama böyle gebelik olamaz bencede bazı sitelerde ihtimal var fln denince korktumYüzde yüz hamile değilsiniz
Yani bulantıdan çok ağrı ve yemek yiyince hemen bi şişkinlik fln oluyor hemen hamilelik ihtimaline yorumluyorum inşallah dediğiniz gibidirKorkmayın. Bulantınız da muhtemelen psikolojik
İmkansız
17.günü zevk suyu elinize gökten mi indi?Biraz uzun ve ayrıntılı yazacağım sonuna kadar okuyup cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Son adet tarihim 25 haziran normalde yaklaşık 30 günde adet oluyorum . Çok stresli bir ay geçirmiştim ve reglimin 13. Gününden 17. Gününe kadar her gün ovulasyon testi ysptım ve hiç pozitif görmedim . Reglimin 17. Günü zevk suyu elime değdi daha sonra elimi illaki başka yerlere değmişimdir( kapı kolu üstüme vb )kurumuş gibi olmuştu daha sonra su ve sabunla yıkayıp akıntımı kontrol etmek için peçetemi değiştirdim ve elimde fln görünmeyen zevk suyu beni gebe bırakırmı diye bir korku oluşmaya başladı içimde . Bu olaydan 11 gün sonra 29. Günde koyu renkli 7 gün süren ve miktarı normal reglilerime göre daha az pıhtılı bir kanama yaşadım . Rengi hep siyah kahverengi gibydi kırmızıya hiç dönmedi . Bu kanama bittikten 5 gün sonrada miğdem bulanmaya ve ağrı hissetmeye başladım sanki göğüs uçlarımda karardı gibi hissediyorum psikoljik olabilir mi yoksa ihtimal varmıdır ? Birde o olaydan sonra 24. Günde akşam üstü erken gebelik testi yaptım ama idrarım miktar olarak az dı ama test hemen çalıştı ve net bi şekilde tek çizgi vardı acaba sabah yapsam daha mı kesin olurdu aydınlatabilirseniz çok sevinirim . Sürekli aklıma geliyor ve daha da stres oluyorum .
Yok çizgi falan, zaten kapı kolundan da hamile kalamazsınız. Dediğiniz şekilde gebe kalınması imkansıza yakınBugün hızlı gebelik testi yaptım o olaydan sonraki 33. Gün regl olmuştum ama buna rağmen olursa diye test yaptım çok ince zar zor görünen bir çizgi daha çıktı kamerada görünmüyüyo korkuttu beni sizce ihtimal varmıdır
Hayır sevgilimle bir yakınlaşmamız oldu ve elime değdi lütfen zaten bir hata yaptım çok stresliyim düzgünce cevap verseniz olmazmı lütfen17.günü zevk suyu elinize gökten mi indi?
Değilsiniz neyi uzatıyorsunuz?Hayır sevgilimle bir yakınlaşmamız oldu ve elime değdi lütfen zaten bir hata yaptım çok stresliyim düzgünce cevap verseniz olmazmı lütfen
Daha önce böyle bir olay hiç yaşamadığım için çok korkuyorum ve yorumlarınızı sadece beklemiştim cevap verdiğiniz için teşekkür ederimDeğilsiniz neyi uzatıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?