- Konu Sahibi kelebekim35
Aman Allahım bu ilköğretim çocukları çok fena , benim zamanımda da aynı ,halen devam ediyor .. daha önceki konularımda bahsetmiştim öğretmen olarak çalıştığımı.. ama bu yaş grubu tam bir felaket .. çoçuklara iyilikle yaklaşıyorum .. tüm iyi niyetimi gösteriyorum .. öğrencilerin dedikleri cümle..
Gürültüden ders yapamadığım için öğrenciden aldığım cevap :öğretmenim bize iyi davranmayın siz çok iyisiniz . biz şımarıyoruz .. bize hakaret edin ve dövün demesi .. çok ilgimi cekti ..durum çok acı..
buyrun oturun deniliyor .. buyrun ne demek olduğundan haberi yok![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ben bu öğrencilere nasıl düzeltebilirim .. iyi olumlu etkinliklerin hiç biri yaramadı .. okulda öğretilenlerin hepsi boşa.. ama eğitim ailede başlıyor öncelikle.. sorunu çözmeye buradan başlanmalı ..
Gürültüden ders yapamadığım için öğrenciden aldığım cevap :öğretmenim bize iyi davranmayın siz çok iyisiniz . biz şımarıyoruz .. bize hakaret edin ve dövün demesi .. çok ilgimi cekti ..durum çok acı..
buyrun oturun deniliyor .. buyrun ne demek olduğundan haberi yok
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ben bu öğrencilere nasıl düzeltebilirim .. iyi olumlu etkinliklerin hiç biri yaramadı .. okulda öğretilenlerin hepsi boşa.. ama eğitim ailede başlıyor öncelikle.. sorunu çözmeye buradan başlanmalı ..
Son düzenleme: