Bu normal mi sizce ? Yoksa trip mi atılmalı ?

gecemavisi3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
8
2
23
3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum 🥲

3 yıldır birbirinizi taniyip isteklerinizi cozemediyseniz isteme aşamasına geçmeyin.
3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum 🥲

Bir hevesiniz var anlıyorum ama çiçek israf ya gerçekten
Abidik gubidik üç beş tane otu yan yana koyup dünya paraya satıyorlar yazık emeklere
Ne güzel kullanışlı hediyeler alıyormuş size sevgiliniz çiçekte olmayıversin ne olacak

Trip atılacak bir konu degil ,cicegi hediye olarak olmazsa olmaz görüyorsanız söyleyin,ben nefret ederim.Kullanıslı hediyeler severim.

allah aşkına neden adam dalında kendi halinde büyümeye çalışan bir çiçeği koparıp sana versin ki?
doğaya saygılı olmak lazım. doğaya zarar vermemek lazım
doğada her şeyin kendi içinde bir dengesi var. bırakın o çiçek dalında kalsın ve olduğu ortamı güzelleştirsin
arılar, diğer böcekler faydalansın, onlar da yaşamlarını sürdürsün
adam sana hiç hediye almıyor değil, akıllı adammış ki kullanışlı, hayatını kolaylaştıracak hediyeler alıyormuş
kendinizi ve ilişkinizi başkalarıyla kıyaslamayın
çoğu erkek karşısındaki kadın istiyor diye çiçek alıyor.
ben erkek olsam asla çiçek almazdım, doğaya zarar vermemi isteyen biri hakkında da hiç iyi şeyler düşünmezdim
istemeye gelirken alacağı çiçek de zaten alması gerektiği için aldığı bir çiçek olacak
hem doğaya zarar veriliyor hem de dünyanın parası boşa gidiyor
çok yanlış bir düşünce içindesin bence, bu sebeple mutsuz hissettiğine inanamıyorum.
doğaya yeterince zarar veriyoruz, lütfen keyfi olarak zarar vermeyelim. mantıklı şeylerle mutlu olmayı bilelim.

Valla dusunceli adam parasını israf etmiyor kullanıslı hediyeden cicekten ote faydalanıyorsunuz istemeye cicekle gelir o mecburi ama sunuda diyin evlenince cicek yerine yesillik getirse hic uzulmeyin😂adam israfı sevmiyo bizim enişte öyle her özel günde genellikle yesillik getir hemde gazete kagınıda sarıp buket yaptırarak 😂

Eşimi bir kaç kere çiçeğe para vermemesi konusunda uyardığımdan çiçek almak istediğinde direkt kendi toplayıp geliyor. Zor değil iki yaprak papatya toplamak. Ne kadar önemsemesek bile iyi hissettiren bir şey çiçek gelmesi.

Cicek alininca kullanisli hediye alinmiyor mu? Kullanisli hediye alinca cicek alinmiyor mu? 😀
Madem hediye aliyor yanina bir buket eklesin nedir yani zor olan.
Esim bana da zirt pirt cicek vermiyor gerekte yok zaten ama yil donumu ve dogum gunu hediyelerimin yanina bir bukette cicek alir. Arada icinden gelerekte alir. Senede 3-5 cicek almak bence israf degil vazoda durmalarini seviyorum ben bir sure. Illa solmasin dersen saksi cicegi de güzeldir.
Cicek israf diyenlere sorsan bir kismi sigara iciyordur. :)))))

allah aşkına neden adam dalında kendi halinde büyümeye çalışan bir çiçeği koparıp sana versin ki?
doğaya saygılı olmak lazım. doğaya zarar vermemek lazım
doğada her şeyin kendi içinde bir dengesi var. bırakın o çiçek dalında kalsın ve olduğu ortamı güzelleştirsin
arılar, diğer böcekler faydalansın, onlar da yaşamlarını sürdürsün
Allah razı olsun ya içimi okumuşsunuz. Çiçek dalında güzeldir dediğiniz gibi. Yoldan geçerken görülen bir çiçeğin koparılmasını (hele de saklama amacı yoksa) tamamen vandallık buluyorum.

Ben de şu minvalde bir şey yazacaktım da sonrasında da genelde gelen "Ders verme!" tarzı yorumlarla uğraşmak istemedim. Yazım hatasını düzeltsen edebiyatçı oluyorsun, hesap kitap bilmeyene akıl versen matematikçi...

Trip atılacak bir konu değil fakat 3 yıllık bir ilişkide de hiç çiçek almaması biraz garip. Bence onunla bu konuyu konuşun.

Trip atilmali mi diye bi soruyu ben mantikli bulmuyorum. çünkü senin icin onemli bi konudur, başkası hayati boyunca cicek almasa umursamaz. senin icin önemliyse icinden de atmak geliyorsa atarsın bunun dogrusu yanlisi yok. Düşünüp amaan bunun icin tatsizlik cikmasina gerek yok diyorsan atmazsin. Benim fikrim en azindan 3 yil icinde BIR KEZ alinir yani. Bi kere alsa belki bu konuyu bu kadar dusunmeyecektin.

Eşim de sadece işyerimde bir değişiklik olduğunda çiçek göndermişti. Bunun dışında kulaklık, çanta vb kullanacağım şeyleri aldı hep, açıkçası benim de çok işimi gördü :KK70: Bence takılmayın buna

Çiçek bana israf geliyor.Sizi seviyor, önceliği sizseniz,iyi kötü günde yanınızda , kısıtlamayan,destekleyen bir ise çiçek eksik kalsın.Ben eşimden bunca yıl toplasan 2 kere çiçek almıştır.İşime yarayan hediye beni daha çok mutlu etmiştir ....

X