bu normal bi akıntı mı :(

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
merhaba bayanlar... eksik bilgilerim kadınsal yönden kusura bakmayın

ben peçeteyi iç çamaşırıma normal seriyorum akıntı vs gelince çamaşır kirlenmesin diye çok fena alışkanlık oldu sorun şu ki sık sık tuvalete gittiğimde peçete temizsorun yok. ama 3 4 saat gitmeyince öne gelen yerde idrara benzeer sarı renk gördüm 2 gündür. idrar damla damla mı kaçıyo acaba :S akarken birşey hissetmiyorum.
birde sarı renk olabiliyomuş sanırsam şu yazıyı okudum

Halk arasında beyaz akıntı; tıp dilinde ise; Gleet denilir. Arasıra görülen beyaz akıntı pek önemli değildir. Çünkü üşütmek, ruhi bunalım, uzun süren bir hastalık veya yüksekçe bir yerden düşmekten kaynaklanabilir. İç çamaşırında krem rengi beyazlıkta bir leke görülür. Kuruduğu zaman kahverengiye çalan sarı bir renk alır. Önce beyaz akıntının nedenini bulmak gerekir.

sarıya çalan renk akıntının kurumuş hali mi idrar mı başka bişeymi bayanlar
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim... (

Canım sorunun hakkında bilgim yok ama peçete kullanma o şekilde. Tüplere peçete yapıştığını duydum. Ben de kullanıyordum artık kullanmıyorum. Günlük ped kullan. Ama en sağlıklısı günlük iç çamaşırı değişmek bence.

tüplere mi cidden mi Allah muhafaza ama peçeteyi her tuvalete gidince değiştiriyorum yaa daha basit geliyor bana :S günlük pedi her lavobaya gidince değiştirsem maliyetide fazla olur
peçeteyi ben tıkamıyorum ki günlük ped gibi koyuyorum çamaşırıma :S

Canım biliyorum ama peçetedeki tozlar ve peçetenin erimiş hali içeri gidebiliyormuş. Ben de o Yüzden bıraktım.

Canım biliyorum ama peçetedeki tozlar ve peçetenin erimiş hali içeri gidebiliyormuş. Ben de o Yüzden bıraktım.
tmm canım teşekkür ederim bende bırakıyım o zmn gerçi 2 belkide 3 yılın alışkanlığından bi zarar gelmemiştir başıma inşaallah...
teşekkürler :)

tmm canım teşekkür ederim bende bırakıyım o zmn gerçi 2 belkide 3 yılın alışkanlığından bi zarar gelmemiştir başıma inşaallah...
teşekkürler :)
Yok bir şey olmamıştır inşallah. Sen yapma bundan sonra. Kimisine Saçma gelebilir ama ben duyduğumu söyledim. Bana mantıklı gelmişti ve bırakmıştım peçeteyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…