Bu neyin nesi?

Eslinameslina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
263
71
28
31
Arkadaslar telefonumun ust tarafindan mesaj gorunuyor bazen sanki birinden gelmis gibi hemen kayboluyor. Bu neyin nesi? Aceba virusmu var telefonumda birkac gundur boyle ? Korkmaya basladim. Sanki birileri mesajlasiyor benim hattimla. Bu neden olabilir.

Arkadaslar telefonumun ust tarafindan mesaj gorunuyor bazen sanki birinden gelmis gibi hemen kayboluyor. Bu neyin nesi? Aceba virusmu var telefonumda birkac gundur boyle ? Korkmaya basladim. Sanki birileri mesajlasiyor benim hattimla. Bu neden olabilir.
Mesaj sayaciniz dolmus muhtemelen temizlemeniz gerek

Whatsapp mı? Aklıma Whatsapp web'te açık olduğu geldi çünkü oradan mesajı okuyunca telefonda bildirim kayboluyor
Ama web açık olsa bildirim olmaz mı :110: Siz Whatsapp Web ayarlarınıza girin bakın bi bence nerede açık

Whatsapp mı? Aklıma Whatsapp web'te açık olduğu geldi çünkü oradan mesajı okuyunca telefonda bildirim kayboluyor
Ama web açık olsa bildirim olmaz mı :110: Siz Whatsapp Web ayarlarınıza girin bakın bi bence nerede açık
Normal telde gezinirken cikiyor ust tarafta okurken kayboluyor nerden kimden geldigini anlayamadan. Whatsapp web acik olunca boyle ustte mesaj gelip kayip olurmu bir goz gezdircem bakalim .

Bluetooth unuz açık mı?Bir keresinde eşime böyle bir şey gelmişti.

Normal telde gezinirken cikiyor ust tarafta okurken kayboluyor nerden kimden geldigini anlayamadan. Whatsapp web acik olunca boyle ustte mesaj gelip kayip olurmu bir goz gezdircem bakalim .
Gelen mesaj web'te okunursa telefondan kaybolur. Bilemedim. İsterseniz telefonunuza reset atın.

Acaba bir internet sitesinde gezerken yanlışlıkla bir yere tıkladınız mı , hani reklam tarzında şeyler oluyor ..
tanışalım , bekarım , sohbet edelim tarzında reklam adı altında virüsler ? Sizin telefon üzerinden birilerinin mesajlaştığını sanmıyorum ama “bekarım” gibi bir mesaj gördüğünüz için aklıma böyle bir şey geldi

bildiğim kadarıyla whatsapp web için birisinin sizin telefonunuzu alıp bilgisayardaki whatsappla eşleştirme yapması ardından da whatsapp webi kullanabilmesi için telefonunuzun o bilgisayarın belirli bir mesafe yakınında durması gerekiyor.benim de aklıma virüs geldi.reklamvari bir şeyler gözüküp kayboluyor olabilir.

Back
X