• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nedir 😔

eftelyaa000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
12
2
1
27
740478D1-C45C-467F-A3AC-A584ED63949F.jpeg

Havalar birden ısındı ya bezi alerji yapmış sanki hemen ılık bi suyla duş aldırsanız bepanthol cilt yenileyici krem alın sürün bide travazol var ama onu yaş grubuna göre kullanabilirmisiniz bilemiyorum sizin için en uygunu bepanthol bence

Havalar birden ısındı ya bezi alerji yapmış sanki hemen ılık bi suyla duş aldırsanız bide bepanthol cilt yenileyici krem alın sürün bide travazol var ama onu yaş grubuna göre kullanabilirsiniz bilemiyorum sizin içşn en uygunu bepanthol bence
Teşekkür ediyorum biraDan tekrar bakacağım eğer geçmez ise doktoruna yazacağım korkuyorum 😔

Bezin o kisminda emicilik yok gibi bir sey. Beli terlemistir, bezin icinde o ter yakmistir cildini. Sadece suyla yikayip kurulayin, bez takmayin bir sure. Travozol gibi kremleri doktora eczaciya danismadan kullanmayin asla. Bunlar mantar kremi ve bir haftadan uzun kullanilmayacak kadar tehlikeli olabiliyor cildi incelttigi icin. Kaldi ki minicik bebek bu daha.

Bezin o kisminda emicilik yok gibi bir sey. Beli terlemistir, bezin icinde o ter yakmistir cildini. Sadece suyla yikayip kurulayin, bez takmayin bir sure. Travozol gibi kremleri doktora eczaciya danismadan kullanmayin asla. Bunlar mantar kremi ve bir haftadan uzun kullanilmayacak kadar tehlikeli olabiliyor cildi incelttigi icin. Kaldi ki minicik bebek bu daha.
Tamam çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız. 💕

Bizde de önce popoda başlayıp bütün sırta yayılmıştı hemen doktoruna götürmüştüm egzama tanısı koymuştu... Kortizonlu bir krem yazmıştı yaşına göre sonra geçmişti. Gecmezse doktoruna götürün hemen çünkü çocukları rahatsız ediyor

Bizde de önce popoda başlayıp bütün sırta yayılmıştı hemen doktoruna götürmüştüm egzama tanısı koymuştu... Kortizonlu bir krem yazmıştı yaşına göre sonra geçmişti. Gecmezse doktoruna götürün hemen çünkü çocukları rahatsız ediyor
Yarına kadar bekleyeceğim azalmazsa artıp dağılırsa direk götüreceğim

Bezden olmuş terleyip yapismis ve pişmiş kıyamamm ..güzelce yikayip kurulayin bezini baglarken orasina kuru temiz bir havlu koy bence geçer allahin izniyle

Back