• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Ne Şimdi anlayamadım.Kızlar bir fikir verin çok korkuyorum.

immortalwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
712
3
26
İzmir
Kızlar bilen bilir bebeğim olsun istiyorum ama eşimde varikosel vardı olmuyordu.eşim 5 ay önce ameliyat oldu ve bekleme sürecine girdik.her ay adetim birkaç gün geç geliyor ve normalde 4 gün sürüyor.Bu ay ayın 25 inde oldum 2 gün gecikmeli.fakat sadece 1 gün sürdü.ve su an kanamam yok.diğer aylardan biraz farklıydı yine ağrılarım vardı hatta bu ağrılar 15 gün öncesinden basladı.gecikince dedim acaba hamilemiyim ama 25 inde geldi kırmızılar.yoğun değil ama adet kanaması gibi bende ağrılarıma dayanamam hiç toplamda 1 günde 3 adet majejik içtim. su an kanamam yok ve ben korkuyorum.acaba hamile olma durumum varmıdır?varsa ben ağrı kesici içtim kaç tane ne olur ? birde test yapmıştım adet olmadan önce negatif çıkmıştı. ya kızlar olabilirmi böyle birşey?

Son düzenleme:
Rangi kahverengimsi ve miktarı azsa üstüne görmeden şüphelenebilirsin,idrar testini sabah ilk idrarla tekrarlamanı ve içinin rahat etmesi için aile hekimliğinde kan vermeni tavsiye ederim,çünkü az sürmesi ve ağrısız olması şüpheli bir durum.

Rangi kahverengimsi ve miktarı azsa üstüne görmeden şüphelenebilirsin,idrar testini sabah ilk idrarla tekrarlamanı ve içinin rahat etmesi için aile hekimliğinde kan vermeni tavsiye ederim,çünkü az sürmesi ve ağrısız olması şüpheli bir durum.

teşekkür ederim canım cevapladığın için.duru bir şekilde yoğun kıvamlı değil.gelmeside yogun olmadı zaten birkaç ped değiştirdim ve bitti su an.ağrım vardı bu nedenle de ilaç içtim.korkumda bu8ndan zaten.

madem korunmuyosunuz keşke ne olur ne olmaz die parol minoset falan içseydin canım ya sonuçta gebelikten önce içtiğin ilaçlarında zaman zaman sakıncası olabiliyo adet ol yada olma dr lar ilaç kullanılmasını önermiyor :( hakkında hayırlısı olsun sonucu yazarsın canım

Back