Saç Rengi ve Saç Boyama bu ne renk...................................

resm flaşlıya normal halni de görseydik şu yogun bakır ın

kutudaki halidebucanım normal halide ilk boyamada bundan az daha koyu oluyomuşş sadece okadar

Eklentiler

• $yoğun kızıl bakır.jpg
    $yoğun kızıl bakır.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 69
ya bide benim saçım uzun biraz bir kutu yetermi dersin banafisfisfisfisfisfisfisfisfis

canım ben sana bişi daha sorcam tarçın bakıra boyuyorum dedinya boyarken açıcıya kaçlık kullanıyosunn ben %9 luk kullnıyorum hep uygunmudur o açıcı?

ocoyoca tarcın bakra boyarjpaketteki oksidanı katıyorum ama neydi baktım yazmıyo ya

ilknur resmin varmı tarcın rengi boyuyorum demişsn ben bikez boyadım da iknciyi boyucam merak ettm daha tutmadı benimki sen karısım yapıomusun tek tarcına mı boyuyosun resmini koysana

tutmadı derken yani güzelde üstündeki olmadı

canım ben karar verdim saçımı tarçın bakır yapıyorumm ama hangii açıcıyı kullanıcam bilmiyorumm %9 luk kulanıcam galibaa şimdi saçımı yıkıyorum her gün ki aksın boyası birazdaha kestanarenginin bayaaçığı saçımm tuturmı sencee

ilkinde biraz koyu oolur ama kincide güzel tutuyomuş. zaten tarcın bakır pakette oksidan var onları kulan yoksa 9 luk kulan.ben de hafta sonu boyuycam tekrar tarcın bakıra aldım 1 kutu.sen uzunsa 2kutu boya uzunsa.benim önceki saçım kızıldı onun üstüne boyadım tutsun diye içne yarım kutu altın sarısı karıstırdım .sen de boyayınca resm koy bende koycam boyayınca

zaten renk aktıkça güzelleşiyomuşş benim altın sarısıyla karıştırmama gerek varmıkii iki kutu tarçın bakır alayımm açıcılarla tutar heralderenk

ozaman karıstırma 2 kutu boya.evet garanti aktıkça güzelesiyo r bayılıyom

Back